23 Temmuz 2024

Albaraka Müdürü Bedreddin Şimşek ziyaret etti

  • PDF

Albaraka Türk Katılım Bankası Fatsa şube Müdürü ve Ticari Pazarlama Uzmanı gazetemizi ziyaret etti.

İlçemizde kısa bir süre önce açılan bankanın yetkilileri basın ziyaretleri kapsamında gazetemize de bir ziyaret yaparak, sohbet etme imkanı buldular.

Şube müdürü Bedreddin Şimşek ve ticari pazarlama uzmanı Murat Bakar, gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ile yaptıkları sohbette bankanın genel müdürünün Fatsalı Fahrettin Yahşi olmasından dolayı ilçeye özel önem verdiklerini belirtirlerken, bu ilginin gün geçtikçe çoğalarak arttığını belirttiler.

Müdür Bedreddin Şimşek yaptığı açıklamada, “19 yıldır sektörün içindeyim. Fatsa’ya yabancı değilim. genel müdürümüz Fatsa şubesine beni uygun gördü. Aslında ben Ordu şubesini istemişim. Ancak bu talebim karşılık bulmadı. Daha doğrusu ben Orduluyum. Çocukluğum Fatsa’da geçti. İlk okulu Fatsa’da okudum. Mazabaşında oturuyorduk. Sektörün içinden birisiyim. Basın sektörüne de yabancı değilim. İstanbul’da çalıştığım yıllarda NTV televizyonunda sabah kuşağı yayınlarında program yapıyordum. Bankamız daha yeni kurulmuş bir banka. Bütün Fatsalı hemşerilerimden destek bekliyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde