23 Temmuz 2024

Torun seçimin şifrelerini verdi

  • PDF

CHP Milletvekili Aday Adayı Ordu eski Belediye Başkanı Seyit Torun, 7 Haziran seçimlerinde halkın AK parti iktidarından hesap sormasını istedi. Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği’ni ziyaret eden Torun, CHP olarak Ordu’da 1. Parti olmalarının gerçekleşmesinin mümkün olduğunu söyledi.

CHP olarak halka inilmesi gerektiğini belirten Torun” Seçim çalışmaları nedeniyle ilçe ilçe geziyorum. Seçmen kendisine dokunulmasını istiyor. Kendisinin hatırının sorulmasını istiyor. Kime dokunsak kiminle konuşsak AK Parti Hükümetinden şikâyetçi. Bu halkı uyarabilirsek onlara ev ev tek tek ulaşabilirsek Ordu’da 1. Parti neden olmayalım. Biz CHP olarak kendi içimizde tartışmayı bir kenara bırakıp omuz omuza çalışmalıyız” dedi.

 29 Mart tarihinde yapılacak ön seçime de değinen Torun,” Üyelerimiz kendilerinin hatırlanmasından oldukça memnun. Bütün yetki üyelerimizde. Üyelerimizde bu yetkiyi kendileri için değil, gelecek nesiller için, ülkemiz için kullanacaktır. Bu sorumlulukla sandığa gidecektir. Tüm aday adayı arkadaşıma başarılar diliyorum. Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın, tüm aday adayı arkadaşımız aday gibi çalışacağına yürekten inanıyorum” şekline konuştu.

AK Parti Hükümetinin korku imparatorluğu kurduğunu ve ülkeyi algı yöntemiyle yönettiğine dikkat çeken Seyit Torun,” Hükümet sabah bir başka akşam bir başka algı oluşturuyor. Ekonomi çökmüş, dış politikada komşularımızla bile kavga halindeyiz. Hükümetin gündemi ile halkın gündemi birbirine uymuyor. Halk işsizlik ekonomik sıkıntıyla boğuşuyor. Halkımız AK parti Hükümetinden hesabı 7 Haziran tarihinde sandıkta soracaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde