23 Temmuz 2024

BAŞKAN UÇAR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah UÇAR ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor.

Kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Fatsa İlçe Teşkilatı ilk ziyaretini Başsavcı Murat İNCEELE’e yaptı.

Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Murat İNCEELE’e yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan Abdullah UÇAR, “Fatsa gibi güzide bir ilçede görevinizi  mutlu ve huzurlu bir şekilde ifa etmenizi temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ardından Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Ethem ÖZTÜRK’ü ziyaret eden Ak Parti İlçe Teşkilatı, müdür ÖZTÜRK’e çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan UÇAR burada yaptığı açıklamada; “huzurlu ve yaşanılabilir Fatsa’nın öncelikli teminatı polis teşkilatımızdır. İlçemizin güvenlik  ve asayişini titizlikle sağlayan başta Emniyet Müdürümüz İbrahim Bey’e ve Polis arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Teşkilatı son olarak Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin CAN’ı ziyaret ederek; “ Müftülüğün çalışmaları kapsamında insanlığın ve toplumun hayrına ve yararına olan her işe destek vermeye hazır olduklarını dile getirerek ziyaretlerini sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde