23 Temmuz 2024

İSMET ERÇAL; “ORDU İÇİN İLK HEDEFİMİZ FINDIK VE TURİZMDİR”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı İsmet Erçal gazetemizi ziyaret etti.

Ziyareti esnasında aday adaylığı süreci ve seçim çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Erçal; “ Öncelikli amacımız Ordu’ya hizmet etmektir. Bu hizmet yarışında Ordu için hedefimiz ilk olarak fındık daha sonra da turizm alanlarında yapacağımız yatırımlar dahilinde olacaktır. Ordu güzel ve zengin bir bölge. Burayı hep birlikte değerlendirmemiz gerekmektedir” dedi.

 AK Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilat içerisinde görev yer aldığını belirten Erçal, mülakat aşamasını da başarı ile tamamladığını kaydetti.

Sıcak bir atmosferle karşılandığını söyleyen İsmet Erçal sözlerine şu şekilde devam etti; “Mülakat sürecimiz beklediğimiz gibi sonuçlandı. Belirli soruları cevapladım ve zaten AK Parti teşkilatında yer alan biri olduğum için herhangi bir sorun yaşamadım. İş hayatımdan bahsettim. Sıcak, güzel bir atmosfer yaşadık. Bizim Ordu için ilk hedefimiz fındık daha sonra da turizmdir. Örneğin bu yıl fındık mahsulünün zarar görmesiyle birlikte bölge halkı olarak büyük sıkıntılar çektik. Amacımız fındığın bol olduğu dönemlerde bile değerinin 15 liranın altına düşmemesini sağlamak olacaktır. Ayrıca bölgemiz turizm açısından zengin bir bölge. Bu konuyla ilgili yıllardır özel çalışmalarım ve araştırmalarım oldu. Elimde belgeler ve eserler de mevcuttur. Bölge olarak güzelliklerle dolu zengin bir yeriz. Değerlendirilmesi konusunda da elimden gelen çaba ve çalışmayı sergileyeceğim. Güzel bir süreçten geçiyoruz. Çalışmalarımız temaslarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Halkımızın şahsıma sevecen ve olumlu yaklaşıyorlar. Sizlerin desteğiyle süreci olumlu bir şekilde tamamlamayı amaçlıyorum. Amacımız Ordu’ya hizmettir” dedi.

Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ile bir süre sohbet eden AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı İsmet Erçal, bölgemizdeki tarih ve turizm konusundaki bilgi ve birikimlerini anlattı. Sanatsal ve tarihsel faaliyetlere karşı kişisel bir merak duyduğunu ifade eden Erçal, belirli eserleri bünyesinde topladığını ve ilerleyen zamanlarda Ordu’ya bir müze kazandırmayı düşündüğünü belirtti. İsmet Erçal’a başarı dileklerini sunan gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser; sonucun Ordu halkı için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini belirtti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde