23 Temmuz 2024

ESTETİK ŞEHİRLEŞEMEDİK...

  • PDF

Fatsalılar 1,5 yıla yakındır proje’nin detaylarını bekliyor...

13 Kasım 2013 tarihinde Fatsa Belediyesi Spor Kompleksin’de Fatsa Basınıyla bir araya gelen Belediye Başkan’ı Hüseyin ANLAYAN, Fatsalılara Estetik Şehir projesinin müjdesini vermişti.

Yaptığı basın toplantısında “Yıllardır Fatsa sahil şeridinde ve şehir içindeki binaların düzensizliği ile ilgili şikâyetler alıyoruz. Bu nedenle rengârenk ve estetik bir şehir için çalışmalar yapıyoruz” diyen Başkan ANLAYAN, projenin detaylarını ilerleyen günlerde paylaşacağız şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Aradan 16 ay geçmesine rağmen heyecanla proje’nin detaylarını bekleyen Fatsalı vatandaşlar, “ Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin ANLAYAN bu projeyi açıkladığında çok heyecanlandık. Fatsa sahil şeridindeki evlerin rengarenk olacak olması Fatsamızın görselliğini değiştirerek, çok güzel bir görünüm şöleni ortaya çıkacak diye bekliyorduk. Fakat aradan yaklaşık 1,5 yıl geçmesine rağmen projeyle ilgili somut bir adım atılmadı ve bir daha konuyla ilgili açıklama yapılmadı. Biz Fatsalı vatandaşlar olarak Başkanımızın açıkladığı bu projeyi bir an önce hayata geçirmesini bekliyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirdiler. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde