23 Temmuz 2024

Mustafa Çaya Fatsa’daki STK ları Ziyaret Etti

  • PDF

AK Parti 25. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çaya, Fatsa'da gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşları ziyaretine Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden başlayarak Fatsa Ticaret Borsasını, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasını ve Fatsa Ziraat Odası başkanlarını ziyaret etti.

 

İlk ziyaretini Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çaya, topumun orta direği sayılan ve yaklaşık Bin 100 üyeye sahip Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Fatsa ekonomisi açısından son derece önemli olduğunu vurguladı ve misafirperverliğinden ötürü Kooperatif Başkanı Ayhan Baş'a teşekkür ederek güzel çalışmalarının devam etmesini diledi.
AK Parti 25. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çaya'yı Esnafın ortak mekanında ağırlamış olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, bir önceki seçim denememde de Sayın Çaya ile çalıştıklarını ve gayet yakından tanıdıklarını vurguladı. Baş, Aday Adayı Mustafa Çaya'ya çıktığı bu kutlu yolda başarılar Dilediğin de sözlerine ekledi.
Ziyaret esnasında gündeme gelen Merhum Başkan Mesut Bıçakçı da hayır ile yad edildi.

FATBO'ya Ziyaret

Milletvekilliği Aday Adaylığı çalışmalarını Fatsa'da sürdüren Mustafa Çaya, Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden sonra ikinci olarak Fatsa ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi tarafından ağırlanan AK Parti 25. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çaya, geçen dönemden deneyimli bir isim olduğunu ve her türlü koşullar göz önüne alındığında adaylığa en yakın isimlerden biri olduğunu belirterek, takdirin parti genel merkezinde olduğunu ifade etti. Fatsa Ticaret Borsası'nın Fatsa ekonomisi açısından son derece önemli bir yapı olduğuna dikkat çeken Çaya, Başkan Ali Feyzi'ye de başarılarının devamını diledi.

Ülkenin dünya ölçeğindeki rakiplerine kıyasla katletmesi gerektiği mesafenin azımsanmayacak kadar çok olduğunu, son on yılda kaydedilen gelişmeye rağmen daha çok işimizin olduğunu ifade eden Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, nitelikli insan yetiştirilmesi gerektiğine vurgu yaparak "Eğitim Politikaları bakanlara göre değişmemeli, 50 yıllık ya da 100 yıllık politikalar uygulanmalı. Bu anlamda da siyasetçilerimize görev düşüyor" dedi.
Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, siyaset kumunun icraatlarıyla toplumun her kademesini doğrudan etkilediğime vurgu yaptı ve AK Parti 25. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çaya'ya başarılar diledi.

FATSO’ya Ziyareti

Ordu 25. Dönem AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çaya, Fatsa'da gerçekleştirdiği sivil toplum Kuruluşu ziyaretleri kapsamında Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ile bir araya gelerek Fatsa ekonomisi hakkında bilgiler aldı.

Başkan Karataş tarafından hayata geçirilen ve Karadeniz Bölgesinde bir ilk olma özelliğine haiz hizmet Binası'nda gerçekleşen görüşmede, yapılan hizmet binasının büyük bir ihtiyacı bertaraf edeceğini ve gelecek nesillere değer katacağını ifade eden Mustafa Çaya, Fatsa ekonomisine sağladığı katkıları takından takip ettiği Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş'ı yakından takip ve takdir ettiğini belirterek "Açılan eğitim kursları ve Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişmesi için büyük çaba sarf ettiğini biliyorum. Bu çabaların sonunda Fatsa ve çevre ilçelerin göç sorununa önemli ölçüde neşter vurulmuş olacak. Bu gayretlerin bilinmesi ve takdir edilebilmesi son derece yerinde olacak bir davranıştır" dedi.

Ziyaretinden ötürü AK Parti 25. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çaya'ya teşekkür eden Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, sayın Çaya'nın bölgenin sorunları hakkında ilgili olduğunu belirterek, aday adaylığı sürecinin hayırlı olmasını diledi. Karataş "Allah mahcup etmesin" dedi.

Ziraat Odası Ziyareti

Ak Parti 25. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çaya, günün son ziyaretini son genel kurulun galibi olarak çıkan Fatsa Ziraat Odası Başkanı Ibrahim Ethem Kibar'a gerçekleştirerek hem hayırlı olsun temennisinde bulundu hem de bölgenin tarımsal yapısı hakkında bilgiler aldı.

Genç ve okumuş insanların bu koltuklarda oturuyor olmasını ülke ve memleket açısından önemsediğini belirten Aday Adayı Mustafa Çaya, genç bir isim olan İbrahim Ethem Kibar'ın ziraat mühendisliği kimliği ile yeni başarılara yelken açacağına olan inancını dile getirdi.

Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar ise ziyaretinden ötürü 25. Dönem Ak Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çaya'a teşekkür etti ve odanın ziraat yönünden faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, adaylık yolunda başarılar diledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde