23 Temmuz 2024

Av. Nilgün TOMAKİN; “Beklenti Ordu’da bir bayan aday yönündedir”

  • PDF

Ordu nüfusunun yüzde 53’ü kadınlardan oluşuyor. Her geçen gün talepleri artan kadınlarımız sosyal, siyasal ve çalışma ortamında de ne kadar yer alabiliyor?

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Aday’ı Av. A. Nilgün TOMAKİN gazetemizi ziyareti sırasında; “Yüzde 53’ünü kadınlarımızın oluşturduğu Ordu’muzda neden bir bayan milletvekili olmasın” vurgusunu yaptı.

 “Halkla kurduğum bu güzel bağ çok şeye bedel”

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Nilgün Tomakin; “Çalışmalarımız oldukça güzel geçiyor. Vatandaşlardan güzel tepkiler alıyoruz. Ama insanız biz hiçbir şey garanti değil. Ben bu sürece nasip kısmet diyorum. Halkımız bana destek verirse, beni gönüllerinde bu yüce makama otursa şahsım adına her şey güzel olacaktır. Süreç kısa bir süre önce başladı. Yakın çevremden aldığım destekler doğrultusunda aday adayı olmaya karar verdim. Siyasetin hep mutfağında olduk. Arka planda desteklerimizi her zaman verdik. Siyaset zor ama bizler hiçbir zaman kolayı tercih etmedik. Siyasete girdiğiniz zaman o şevk damarlarınıza işliyor. Bu iş gönül işidir, dava işidir. Bunu hep böyle gördük ve bu çerçevede hareket ettik. Benim teşkilatlarımla, halkla kurduğum bu güzel bağ çok şeye bedeldir” dedi.

“Ordu’nun beklentisi bayan aday yönündedir”

Kadınların siyaset platformunda daha aktif rol alması gerektiğini vurgulayan Nilgün TOMAKİN; “AK Parti kadınların siyasette etkin olmasında en büyük atılımı yapmış olan partidir. Arkadaşlarımın beni teşvik etmesindeki en büyük sebeplerden bir tanesi AK Parti kadın milletvekili sayısını artıracaktır haberlerinden etkilenmiş olmalarıdır. Genel merkezden aldığımız duyumlarda bayan vekil sayısının eskiye nazaran daha fazla olacağı yönündedir. Beklenti de Ordu’da bir bayan aday yönündedir” dedi.

“Bölgemizde iş beklentisi çok fazla”

Yaptığı geziler sırasında vatandaşların en büyük sıkıntısının iş beklentisi olduğunu ifade eden  TOMAKİN; “Ordu’da vatandaşlarda daha çok iş beklentisi var. Gerçekten hayatları dram diyebileceğim insanlar var ve bu durumlar beni ziyadesiyle üzüyor. Daha çok anneler geliyor ve bizim derdimizden sen daha iyi anlarsın, bu yüzden sana derdimizi anlatıyoruz diyorlar. Ordu’da istihdam yetersiz ve göç veriyoruz. Bu konuda muhakkak bir şeyler yapmamız gerekiyor” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde