23 Temmuz 2024

Abdulhamit BAKAN; “Yanlışa göz yumamam”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Abdülhamit Bakan gazetemizi ziyaret etti.

Seçim gezileri esnasında vatandaşın yoğun teveccühüne nail olduğunu ifade eden Abdülhamit BAKAN, farklı bir vekil olacağını ve yanlışa göz yummayacağını vurguladı.

“Yanlışları gündeme getireceğim”

Dürüst bir siyasetçinin nasıl olması gerektiğinin anlatan Bakan şu açıklamalarda bulundu; “Ben siyaset sosyolojisini yıkmayı istiyorum. Bu anlamda değişik bir milletvekili olacağım. Doğruların üzerine gideceğim ve yanlışları gündeme getireceğim. Ben karakter olarak yanlışa göz yumamam. Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşların haklarını savunmam için siyasi bir kimliğe ihtiyacım var. Benim siyaset anlayışım dürüst bir siyasetçi olmaktır” dedi.

“Vatandaş vekillerden şikayetçi”

Seçim gezilerim esnasında gittiğim her bölgede partimin mevcut milletvekillerinden şikayetler aldığını söyleyen Abdülhamit BAKAN; “ Halk vekilini her gününde yanında görmek istiyor. Sende seçimden sonra yanımızda olmayacaksan şimdide yanımızda durma diyorlar. Bu düzeni değiştirebilecek tek kişi kendim olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlar bana sevgi gösteriyor, kucaklıyor ve desteklerinin yanımda olduğunu ifade ediyorlar. Süreci olumlu bir şekilde tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini ifade eden gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Emre Eser, AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Abdülhamit Bakan’a çalışmalarında başarılar diledi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde