23 Temmuz 2024

“Ordu’nun Gerçeği Seyit Torun’dur”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa eski ilçe yöneticisi ve 2009 yılı il genel meclis üyesi adayı Alparslan Küçükali, Cumhuriyet Halk Partisi’nde  29 Mart’ta yapılacak olan ön seçim ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Üyelerin bu avantajı iyi değerlendirmesi gerektiğine vurgu yapan Alparslan Küçükali, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ordu’daki gerçeğinin Seyit Torun olduğunu ifade etti.

Seyit Torun önderliğindeki bir listenin Cumhuriyet Halk Partisi için geçmiş yıllara nazaran bir avantaj olacağını söyleyen Küçükali şu ifadelere yer verdi “Ön seçim genel başkanımızın vermiş olduğu bir avantajdır ve bu avantajı Cumhuriyet Halk Partililer güzel değerlendirmelidirler. Ordu’nun bir gerçeği vardır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Ordu’nun gerçeği Seyit Torun’dur. En son yapılan yerel seçimlerde seçime girmiş olan bir belediye başkan adayı olarak, almış olduğu oy 150 bin civarındadır. Üyelerimizin bunu çok iyi değerlendirmesi gerekiyor. Ordu, Fatsa ve Ünye’deki adayları da göz ardı etmeden Seyit Torun gerçeğinin farkına varmaları gerekiyor. Ben 2009 yılında il genel meclisi birinci sırada aday olmuş birisi olarak mutlaka Seyit Torun’un üyeler bazında daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aktif siyasete bulaşmamış, normal üyelerin tamamı Seyit Torun bazında birleşiyor diye düşünüyorum. İnşallah düşündüğümüz gibi gerçekleşir. Bu sonuçla Seyit Torun liderliğinde diğer arkadaşlarımızla birlikte güzel bir seçim atmosferine girmiş oluruz” dedi.

 Seyit Torun ile birlikte CHP’nin geçmiş dönemlere nazaran şansı daha yüksektir diyen Küçükali, “Bu bir belediye seçimi değil, milletvekili seçimidir. Belediye seçimlerinde şahsa oy verilebiliyor ama bu bir vekil seçimidir. Seyit Bey’in önderliğinde bir Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu dönemdeki şansı geçmiş dönemlere nazaran çok daha yüksektir. Halkın diğer partilere gönül vermiş insanlarından da bunu duyabiliyoruz”.

“Fatsa’daki aday tanıtımı programı neden iptal edildi?”

Alparslan Küçükali; “ Tüm aday adaylarımız çok güzel çalışıyor. Fatsa teşkilatımızın geçtiğimiz haftalarda yapılacak olan aday tanıtımının iptal edilmesine değinmek istiyorum. Şahsen çok anlamlı bulmuyorum. Ön seçim olması için yoğun destek veriyoruz ancak mevcut teşkilatın halktan kaçma gibi bir lüksü yoktur. Olmaması da gerekiyor. Bu iptal kararını doğru bulmuyorum. Bu program Ordu ve Ünye’de başarıyla yapıldı. Bunun arkasında kimin imzası varsa kamuoyunu aydınlatmalıdır. Fatsa’da kimden gizlediler adayları merak konusudur” dedi.

Seçimlerin memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum diyen Küçükali; “Hepimiz bu memleketin insanlarıyız. Burada yaşam mücadelesi verip, ticaret yapıyoruz. Tekrardan vurgulamak istiyorum. Bu seçimde Seyit Torun’un önderliğinde bir Cumhuriyet Halk Partisi listesi partiyi bir adım daha ileri götürür diye düşünüyorum” diyerek açıklamalarına son verdi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde