23 Temmuz 2024

İŞTE BELGE!

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan ŞENER, 4 yıl boyunca telefonlarının hukuksuzca dinlendiğini gazetemize gönderdiği resmi belgeyle ispat etti.

Dinlendiğine dair açıklamasının asparagas olduğunu söyleyenlere tokat gibi cevap niteliğinde belge sunan İhsan ŞENER; bu belgeyle hukuksuzca dinlendiğini resmi olarak kanıtlamış oldu.

ŞENER; “4 yıl boyunca telefonlarım hukuksuzca dinlenmiş dediğim zaman birtakım basın yayın organları ve artniyetli kişiler buna inanmadı ve belge istedi. Bende bu belgeyi inanmayan müzmin müfterilerin dikkatine sunuyorum” dedi.

Gazetemiz sahibi Yavuz Selim ESER’e telefonda yaptığı açıklamada, “ Telefonlarımın dinlendiğini beyan ettiğimde bazı çevreler buna inanmadırlar. Hatta bu beyanımın yalan olduğunu iddia ettiler. Oysa ben siyasi ve özel yaşamım boyunca hiçbir zaman yalan konuşmadım. Dolayısıyla bu müfterilere cevap vermek adına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığım müracaat sonucu ilgili savcılık telefonlarımın dinlendiğine dair tarafıma yazılı bir beyanda bulundu. Bende bu beyanı gazeteniz aracılığıyla kamuoyuna sunuyorum” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde