23 Temmuz 2024

İHSAN ŞENER: “ŞUAN Kİ ANAYASA MİLLETİN AYAĞINA PRANGADIR”

  • PDF

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa'da Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile bir araya geldi. Şener, İçtüzük ve şuan ki Anayasa’nın milletin ayağına bir pranga olduğunu belirtti.

Şener, Fatsa Çevre yolunun istimlak bedelinin Ulaştırma bakanlığı tarafından ödeneceğini söyledi.

Fatsa Çevre yolu projesinde istimlaktan kaynaklanan bir maliyetin oluştuğunu anlatan Şener, "Bu bedel'in Büyükşehir veya ilçe belediyesi ile karşılanması gerekiyordu ancak Ulaştırma Bakanımız ile yaptığımı görüşmeler sonunda Bakanlığın karşılaması kararı alındı. Fatsa Çevre yolu projesinin her aşamasını takip ediyorum. Bu projeyi kazandıracağız." dedi.

“ANAYASA'YI DEĞİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR”

Torba Yasa teklifi oylamasının 1,5 aydır sürdüğünü ifade eden Şener, "Biz 1,5 aydır en erken gece saat 2'ye kadar çalışmak suretiyle kanun çıkartmak için mücadele veriyoruz. Bu kanunlar daha erken çıkabilir. Ama iç tüzük ve siyaset öyle dizayn edilmiş ki, 'Çok konuşsunlar, çok kavga etsinler ama birşey yapmasınlar' buna göre dizayn edilmiş. İç tüzükte böyle Anayasa'da böyle. Yapmamız gereken şey nedir, bizim bu iç tüzük ve Anayasa'yı değiştirmemiz gerekiyor. AK Parti için değil, bu millet için bunu yapmamız gerekiyor. 1 gecede 1 maddeyi geçiremediğimiz oluyor. İç tüzüğe göre engelleme hakları var, geçemiyorsunuz. Sabırla, kavgasız, gürültüsüz bu işi yapmak istiyoruz. Türkiye’nin ayaklarında hem bu iç tüzük hem de bu Anayasa prangadır. Anayasa milletin ikbalini, hedeflerini, imkanlarını değiştirmemiz için genişletmemiz gerekmektedir. Sivil Toplum kuruluşları olarak sizlerinde hiçbir ideolojik kamplaşma oluşturmadan AK Parti'nin 2015 seçimlerinde yanında olmanız gerekmektedir. Bunu söylerken herhangi şahsi kaygıyla söylemiyorum. Türkiye'nin geleceği için, çocuklarımız için. Türkiye'nin onurlu yürüyüşünü sürdürmesi için bunu yapmamız gerekmektedir." diye konuştu.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde