23 Temmuz 2024

“Farklı bir seçim stratejisiyle seçmene ulaşacağız”

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah UÇAR seçim gündemine dair gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Uçar; AK Parti Fatsa İlçe Başkanı olarak tüm aday adaylarına eşit mesafede durduklarını ve 7 Nisandan itibaren adaylarla birlikte farklı bir seçim stratejisiyle sahalara ineceklerini söyledi.

Aday belirleme sürecinin ardından listeye giremeyen isimleri de bünyelerine katarak çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Başkan Uçar, “birlik ve bütünlük içerisinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız “ ifadesinde bulundu.

“ Genel merkez kimi uygun görürsen onunla çalışacağız”         

Aday belirleme sürecinin ardından beşte beş hedefi ile seçim çalışmalarına hız katacaklarını ifade eden Başkan Uçar; “6.000 aday adayın içerisinden 550 adayın genel merkeze çağırılacağı ve görüşüleceği bilgisini biz de ulusal basından takip ediyoruz. Bize bire bir bilgilendirme yapılmıyor. Bazı adayların ise taktiksel olarak gizlilik politikası altında çağırılacağı söyleniyor. Genel merkez bizim önümüze liste olarak kimi koyarsa, biz onun yanında çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

“Süpriz bir isim aday olabilir”

Aday belirleme sürecinde genel merkezin titiz bir şekilde çalıştığını ifade eden Uçar; “Bizim parti politikamıza göre aday belirleme sürecinde herkesin gönlünde bir aday yatar ancak adaylar belirlendikten sonra, belirlenen isimlerle yola devam edilir. Bizim ilk beş şeklinde seçim tahmini yapmamız önemli değil. Parti genel merkezimiz aday belirleme sürecinde aday adaylarını o kadar ince bir elekten geçiriyor ki  bakmışız ki sürpriz bir isim milletvekili olmuş. Bu iş nasip kısmet işidir” dedi.

“Sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız”

SKM başkanlığımızı ve kadromuzu kurduk diyen Uçar; Fatsa ilçe teşkilatı olarak özenli bir şekilde seçime hazırlandıklarını belirtti.

Uçar açıklamalarına şu ifadelerle devam etti; “Seçim çalışmalarımızda listeye giremeyen aday adayı arkadaşlarımızı da bünyemize alarak daha farklı bir programla seçmene ulaşmayı amaçlıyoruz. Sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmaksızın bu süreci başarıyla tamamlayacağız. Bizim hedefimiz Cumhurbaşkanımızın aldığı oy seviyesine ulaşmak. Ulaştıktan sonra Ankara’ya gittiğimizde bizim şu kadar oyumuz var diyerek bazı hizmetleri talep ediyoruz ifadesiyle en güzel karşılığı bulmaktır” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde