23 Temmuz 2024

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Kulak Çetirtepe İlkokulu-Ortaokulu ve Meşebükü İlkokulu-Ortaokulu’nu Ziyaret Etti.

  • PDF

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, okullarımızda yürütülen eğitim öğretim çalışmalarını yerinde incelemek için okul ziyaretlerine devam ediyor.

 

Müdür Ekrem Cinoğlu, Kulak Çetirtepe İlkokulu- Ortaokulu ve Meşebükü İlkokulu-Ortaokulu’nu ziyaret ederek yönetici ve öğretmenlerle biraya geldi.

 

Ziyaretlerde yönetici ve öğretmenlerle toplantı yaparak dilek ve isteklerini dinleyen Müdür Ekrem Cinoğlu, “Her zaman yanınızda olduğumu bilin, her türlü istek ve sorununuz da yanıma gelebilirsiniz. Başarıyı artırmak için yapacağınız çalışmalarda yanınızda olacağımı ve her konuda destekçiniz olacağımı bilmenizi istiyorum” dedi.

 

Başarı seviyemizi artırmak için sizlerin moral ve motivasyonlarının yüksek olması bizim için çok önemli diyen Ekrem Cinoğlu,, okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda görev yapabilmeleri, öğrencilerimizin de iyi bir eğitim alabilmeleri için okul ziyaretlerine eğitim öğretim yılı içerisinde devam edeceğini söyledi.

 

Ekrem Cinoğlu,  öğretmenlerden, öğrencilere her zaman sevgi ve şefkatle yaklaşmalarını, başarı için gerekli özveriyi göstermelerini ve her zaman öğrencilere destek olmalarını isteyerek “Amacımız Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan, dürüst, ahlaklı, ailesini, vatanını, milletini seven bireyler yetiştirmek” diye konuştu.

 

8. sınıf öğrencilerini de sınıflarında ziyaret ederek isteklerini soran Ekrem Cinoğlu,, 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavına (TEOG) çok iyi hazırlanmalarını tavsiye ederek “Öğretmenlerinizin derslerde size anlattıkları konuları iyi dinleyin ve planlı çalışın. Stresli ortamlardan uzak durun. Bunlar sizler için önemli. Sizlerin başarılı olmanız için büyük çaba gösteren öğretmenleriniz ve okul müdürünüz var. Sizlerden TEOG sınavında başarılı sonuç bekliyorum. Hepinize derslerinizde ve TEOG sınavında başarılar diliyorum” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde