23 Temmuz 2024

“Fatsa Belediyesi Otizmin Farkında”

  • PDF

Haber: Yücel YÜKSEL

Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Özel Anne Sevgisi Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Fatsa Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Erişmiş’i ziyaret etti.
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Özel Anne Sevgisi Müdürü Adil Keskin “Otizmli çocukların zihinsel değil sosyal problemleri olan bir yapıya sahip olduklarını” belirtti.
 Fatsa Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Erişmiş ise Otizmli çocuklarla ilgili yapılan eğitim çalışmalarını takdirle izlediklerini ifade ederek, “Devletimizin son yıllarda özellikle bu çocuklarımızla ilgili gösterdiği eğitim faaliyetleri bu çocuklarımızın ileriki yaşlarda sosyal alanlarda alacakları yeri daha da hızlandırıyor. Bu çocuklarımızın evde kapalı alanda kalmaları yerine eğitim faaliyetlerinde bulunmaları onlar için çok güzel. Okullarda bu çocuklarımıza verilen davranış geliştirici hareketler eğitimcilerimizin ne kadar doğru bir iş yaptığını gösteriyor.” dedi.
  Özel Anne Sevgisi Müdürü Adil Keskin Fatsa Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Erişmiş’e öğrencilerinin yaptığı “Fatsa Belediyesi Otizmin Farkında” yazılı bir tabak hediye etti.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde