23 Temmuz 2024

FATSA TEŞKİLATI MART AYI BİRİNCİSİ OLDU

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı, İl Başkanı Av. Uğur Çelenk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Organizasyona Milletvekilimiz İhsan ŞENER, Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı sonrasında Fatsa ilçe teşkilatı yönetimi İl Başkanı Uğur Çelenk’e Ayet’el Kursi’nin yazılı olduğu güzel bir tablo hediye etti.

“FATSA ORDU’NUN CAN DAMARIDIR”

İl Başkanı Uğur Çelenk sözlerine Fatsa İlçe Teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayarak; “Fatsa İlçe Teşkilatı çevresindeki ilçe hinterlandı ile Ordu’nun can damarı diyebileceğimiz bir teşkilatımızdır. Fatsa’nın çalışmaları çevre ilçelere de örnek teşkil etmektedir. Mart ayı çalışma performansında Fatsa İlçe Teşkilatımız 19 İlçe içinde birinci olmuşlardır, ben Fatsa İlçe teşkilatımızdan ciddi manada memnunum diyerek, İlçe Başkanı Abdullah Uçar kardeşime ve emeği geçen tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BAŞARILARIMIZLA ÖVÜNMEYECEK VE KİBİRLENMEYECEĞİZ”

Teşkilat Çalışmaları hakkında bilgi veren İl Başkanı Çelenk, İlk İl Başkanları toplantısına gittiğinde Teşkilat performansı olarak Ordu’nun 70. Sırada bulunduğunu belirterek bu durum beni çok üzmüştü, 2011 seçimlerinde % 61, Mahalli seçimlerde % 56, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde % 67 oy almış bir partinin teşkilatı böyle olmamalı diyerek kolları sıvadık, bugün geldiğimiz nokta hamdolsun Sandık Kurullarını tamamlamada Türkiye beşincisiyiz, Teşkilat Performansında Türkiye 30. Suyuz. Daha çok çalışacağız, başarılarımızla övünmeyeceğiz, asla kibir yapmayacağız. Hedefimiz bu seçimlerde Ordu’da % 70 ve 5’de 5 yapmaktır” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde