23 Temmuz 2024

AYDIN BOSTANCIOĞLU’NA YOĞUN İLGİ

  • PDF

26 Nisan 2015 Pazar günü yapılacak olan Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi adaylığını açıklamasının ardından yoğun ilgiyle karşılaşan Aydın BOSTANCIOĞLU  seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Adaylığı esnaf tabanında çok olumlu karşılanan BOSTANCIOĞLU, seçimi kazanamaya en yakın aday olarak gösteriliyor.

Bilgili, tecrübeli ve dürüst bir ekiple yönetim kurulu listesini oluşturarak ipi göğüsleyeceklerini vurgulayan Aydın BOSTANCIOĞLU; “herkes tarafında kabul gören ve odamızı layıkıyla temsil edebilecek kişilerle seçime girerek; Fatsa esnafının refahını daha da yükseltmek için çalışacağız” dedi.

Yılların tecrübesine dayanarak Fatsa esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini her fırsatta gündeme getiren BOSTANCIOĞLU; “Gezilerimiz sırasında niçin aday olduğumuzu anlatıyoruz. Bizler kanunlar çerçevesinde hareket edeceğimizi her zaman ifade ediyoruz. Bizler esnafımızı ayakta tutmak istiyoruz. Seçildiğimiz takdirde Fatsa esnafına birçok plan ve projeyi  sunarak hem sorunları çözmek, hem de tecrübelerimi odamızda aktararak verimli olmak istiyorum” diye konuştu.

Kimseye ayrım yapmadan herkese eşit mesafede duracaklarını da yaptığı ziyaretler sırasında vurgulayan BOSTANCIOĞLU, “Bu süreçte herkesten çok olumlu tepkiler alıyorum. Esnafımızın şahsıma yönelik teveccühü çok fazla. Bu desteğin her geçen gün daha da artarak devam edeceği inancındayım.  Esnafı tanıyan, Esnafın ne istediğini bilen, esnafın neye ihtiyacı olduğunu anlayan biri olarak alnımızın akıyla bu seçimde başarı sağlayacağımıza inancım tamdır” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde