23 Temmuz 2024

Polislerden nezaket ziyareti

  • PDF

Haber: Gülsema ESER ETEŞ

Türk Polis Teşkilatı’nın 170.yılı kutlamaları çerçevesinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli rütbeli polisler Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Erişmiş’i ziyaret ettiler.
 Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk ziyaretin başlangıcında Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Erişmiş’e bir buket çiçek takdim etti.
 Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Fatsa Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Erişmiş, “Biz yerel yönetimler emniyet teşkilatımız ile birlikte denetimleri zaman zaman karşılıklı yapıyoruz. Polis teşkilatımızın 170.yılını kutluyorum ve tüm emniyet teşkilatımızın mensuplarına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Vatanımızın dört bir tarafında güvenliğimizi sağlayan güvenlik mensuplarımızın polis haftasını kutluyorum. Bu vesileyle vatan uğrunda şehit olan polislerimizi de hiçbir zaman unutmuyoruz ve bu vesileyle onları da saygıyla anıyoruz, ruhları şad olsun.” dedi.
İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk ise yaptığı açıklamada, “Bizi her zaman destekleyen Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza, Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Çalışma sürecimizde ihtiyacımız olan sıkıntı gördüğümüz yerlerde gerekli çalışmaları anında yapan bu anlamda bize destek olan belediyemize müteşekkiriz. Bundan sonra da karşılıklı desteğimiz devam edecek. Bugün belediyemizin üst düzey yetkililerini 10 Nisan Cuma günü düzenlenecek olan programımıza davet etmek için buradayız.” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde