23 Temmuz 2024

Rize Valisi Ersin Yazıcı’dan Anlamlı Ziyaret…

  • PDF

Rize Valisi Ersin Yazıcı’dan eski mesai arkadaşlarına ziyaret…

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun misafiri oldu.

Ordu, Büyükşehir Modelinde Başarılı Oldu…

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter olarak görev yaptığı dönemde birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarını Ordu Büyükşehir Belediyesinde ziyaret eden Rize Valisi Ersin Yazıcı, ziyarette yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyeleri içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin model bir Belediye olarak gösterildiğini, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin ise yeni kurulan Büyükşehir Belediyeleri içerisinde örnek gösterilen bir Büyükşehir Belediyesi olduğunu söyledi.

Rize’si, Ordu’su, Kocaeli’si İle Hepimiz Bu Vatanın Hizmetkârıyız…

Rize Valisi Yazıcı konuşmasında daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde birlikte çalıştığı arkadaşlarının Ordu’da gösterdikleri performans ve başarısından da mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bu başarı bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Rize’si, Ordu’su, Kocaeli’si ile hepimiz bu vatanın topraklarına hizmet etmek azmindeyiz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’ın liderliğinde Genel Sekreterimiz Dr. Mustafa Çöpoğlu ve beraberindeki ekibine başarılar diliyorum” dedi. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde