23 Temmuz 2024

SPOR’DA TECRÜBE KONUŞTU…

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesince Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ahmet Çakar ile Ertem Şener “Sporda Tecrübe Konuşuyor”  adlı programla ülke futbolunu Ordu’da masaya yatırdılar.

Büyükşehir’in Nisan Ayı Kültür Sanat Etkinliklerinin önemli iki misafiri, Beyaz TV Spor Müdürü ve ‘Beyaz Spor’ programının yapımcısı Ertem Şener ile Spor Yazarı ve Eski Futbol Hakemi Ahmet Çakar oldu. “Sporda Tecrübe Konuşuyor”  adlı programda ikili programa katılan davetlilerinde sorularını kendilerine has üsluplarıyla cevaplandırarak sporseverlere unutulmaz bir akşam yaşattılar.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programda, Orduspor başta olmak üzere Türk Futbolunun genelinde yaşanan sorunları da kendilerine özel üsluplarıyla ele alan ikili, özelikle Orduspor’da yaşanan sorunların çözümlenmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini ve yaşanan maddi krizin tek sorumlusunun mevcut kulüp yönetiminin olduğunun altını çizdiler. Misafirlerin de soruları ile katıldığı programda Orduspor konusunun geçtiği anlarda heyecanlı dakikalar yaşanırken,  Ahmet Çakar ve Ertem Şener’in esprileri ile de salon zaman zaman kahkahaya boğuldu.  

Moderatör Ertem Şener ve yorumcu Ahmet Çakar kendilerinin Ordu’da en güzel şekilde ağırlandıklarını belirtirlerken, gösterileni yakın ilgi nedeniyle Başkan Enver Yılmaz başta olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Program sonrasında Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Servet Güngör panel için Ahmet Çakar ve Ertem Şener’e teşekkür ederek çiçek taktim etti.  Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde