23 Temmuz 2024

Sanayi İle İşbirliklerine Devam Ediyoruz.

  • PDF

İş Dünyasının ihtiyaç duyduğu, alanında uzman nitelikli teknik personel yetiştirilmesi amacıyla sanayi ile işbirliğini sürdüren Üniversitemiz, Ordu’da faaliyet gösteren otomotiv firmalarıyla imzalanan ‘Uygulamalı Eğitim İşbirliği Protokolü’nü yenilendi.

Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı 2.sınıf öğrencilerinin mesleki bilgi ve becerilerinin arttırılmasının hedeflendiği ‘Uygulamalı Eğitim İşbirliği Protokolü’'nün 3.sü İmzalandı.

ODÜ İktisadi İşletme Turizm Uygulama Restaurant’ında kahvaltı ikramı yapılarak gerçekleştirilen imza törenine TBMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mithat AKGÜN, müdür yardımcıları, yüksekokul sekreteri, bölüm Başkanları ile işbirliği yapılan firmalardan Altaş Otomotiv (Ford), Akten Otomotiv (Nissan), Auto Kıng – Ordu, Bayram Otomotiv (Peugeot),  Köy Otomotiv (Renault),  Kayahan Otomotiv (Hyundaı) ve Tunalar Otomotiv (Fiat) yetkilileri katıldı.

 

Öğrencilere mesleğe dayalı pratik eğitim verilerek tecrübe kazanmalarını ve dolayısı ile mezun olduklarında iş dünyasına daha yetkin bir biçimde katılmalarını sağlayacak olan protokolün imza töreninde konuşan TBMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mithat AKGÜN yaptığı konuşmada, Uygulamalı eğitim iş birliği protokolü ile eğitim kalitesinin en üst seviyeye çıkarılacağını vurgulayarak üniversite ile işbirliği yapan firmalara teşekkür etti. “Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizi çağın gereklerine uygun yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Bir taraftan teorik ve uygulamalı eğitimler ile donanımlı teknikerler yetiştirmeyi hedeflerken, diğer yandan sportif ve kültürel etkinliklerle gençlerimizin moral ve motivasyonlarını yükseltmekteyiz. Uygulamalı eğitim iş birliğiyle, özlenen Üniversite, sanayi ve sektör birlikteliği ortaya çıkmaktadır. Bu protokolün eğitim kalitemizi en üst seviyeye çıkarmasını diliyorum.” 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde