23 Temmuz 2024

CHP Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun ziyaretlerine devam ediyor

  • PDF

CHP Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun Ünye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. ÜTSO Başkanı Durmuş Zor ile yaklaşan seçimler ve ülke sorunları hakkında sohbet eden Seyit Torun;“Meselemiz memleket meselesi, emek-ekmek meselesi” dedi.

CHP Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun’u makamında ağırlayan Durmuş Zor “Biz sizden hep güzellikler gördük. Adaylığınız için çok sevindik. Sizi milletvekili olarak görüyoruz. Eski siyasetçiler bizi ayırdı. Fatsa arkası, Ünye önü gibi ayrımlarla karşı karşıya kaldık. Gülen yüzünüzü siyaset bozmasın. Ülkemizde önemli ekonomik problemler yaşanıyor. Vekil olduğunuz zaman kapınızı çalacağız” diyerek başarılar diledi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor’a güzel dilekleri için teşekkür eden Torun; “Biz güçlünün değil, doğrunun yanında olduk. Bundan sonrada kişisel bir kaygımız olmayacak. Temel amacımız insana hizmet etmek. Biz bir bütünüz ve aynı gemideyiz. Bunun için mücadelemiz devam edecek. Meselemiz memleket meselesidir” diyerek ziyaretlerine devam etti. Haber: Yücel YÜKSEL

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde