23 Temmuz 2024

DONİMİS DÖNER ARTIK FATSA’DA

  • PDF

 

“Donimis Döner” Cumhuriyet Meydanında görkemli bir açılış ile hizmetine başladı.
Çağlar Karaçay, Tolga Karaçay ve Süleyman Karaçay’a ait Donimis Döner isimli iş yerinin açılışını Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş gerçekleştirirken; açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Vahit Bölek, Ramazan Akyol ve Ramazan Töngel ile çok sayıda davetli katıldı.
 Fatsa Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Erişmiş Donimis Döner isimli iş yerinin açılış kurdelesini kesmeden önce yaptığı konuşmada, “İskenderun’dan gelip de Fatsa’da işletme açtıkları için kendilerine şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
 İş yeri sahiplerinden Çağlar Karaçay yaptığı açıklamada satıştan önce damak tadını Fatsa halkına yaşatmak için ilk gün ücretsiz döner dağıttıklarını belirterek, “Hatay yöresine özel bir damak tadımız var. Kendi yaptığımız özel soslarımız ile farklı bir lezzet sunuyoruz. Fatsa halkı bu lezzeti sevecektir.” dedi. 

İşletme hakkında  gazetemize açıklama yapan Süleyman Karaçay; “Bir aile şirketi olarak çocuklarım Tolga ve Çağlar Karaçay ile Fatsa halkına hizmet vermek amacıyla bu müesseseyi açmaya karar verdik. İskenderun’dan geliyoruz. Katkı maddesi bulunan hiçbir şey kullanmıyoruz. Sosumuzu, mayonezimizi her şeyimizi kendimiz yapıyoruz. Odun ateşi kullanıyoruz ve özel lavaş ekmeği üretiyoruz. Fatsa’ya açtığımız iş yerimiz bizim dördüncü şubemizdir. Karadeniz de Ünye, Trabzon şimdi de Fatsa’dayız.  Karadeniz halkı bizden memnun olduğu sürece şubelerimizi çoğaltmaya devam edeceğiz. Fatsa’da güzel bir potansiyel var.  Amacımız insanlara güzel bir şekilde hizmet etmektir. Herkesin bu lezzeti tatmasını ve mekanımızı ziyaret etmesini bekliyoruz” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde