23 Temmuz 2024

“23 NİSAN”, KUTSAL BİR MÜCADELENİN YILDÖNÜMÜDÜR…

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Enver Yılmaz mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin; milli devletin ve geleceğin teminatı ve millet iradesinin tecelli merkezi, demokrasinin kalbi, milletin en büyük güvencesi olduğuna vurgu yaparak, bu güvencenin toplumsal dayanağı ve en temiz kaynağının ise çocuklar olduğunu söyledi.

Başkan Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi:

“95. yılını idrak ettiğimiz TBMM’nin kuruluşunu büyük coşku ve heyecanla yaşıyoruz. Milletçe milli birlik ve beraberlik, huzur ve güven içinde aynı duyguları paylaşmaktan, hür ve bağımsız olarak bu günlere ulaşmaktan ve geleceğe güçlü umutlarla bakmaktan mutluyuz, gururluyuz. 23 Nisan sadece TBMM’nin açılışı değil, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde tarih yazan Yüce Türk milletinin, çağdaş dünyanın saygın ve onurlu bir üyesi olma amacıyla verdiği kutsal mücadelenin de yıl dönümüdür.

Türkiye Büyük Millet Meclisi; demokrasimizin, milli devletimizin ve geleceğimizin teminatı ve millet iradesinin tecelli merkezi, demokrasimizin kalbi, milletimizin en büyük güvencesidir. Bu güvencenin toplumsal dayanağı ve en temiz kaynağı ise çocuklarımızdır.

Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke bırakmak, onları geleceğe hazırlamak, herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür. Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, onlar için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek hepimizin sorumluluğudur. Unutulmamalıdır ki umudumuz, en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır.

Çocukların ruhsal ve bedenen iyi yetişmesi, günümüz teknolojileriyle donatılmış kurumlarda eğitim alarak geleceğe yürümesi yüce milletimizin istikbale güvenle bakmasını sağlayacaktır.

Tüm insanlığın ortak amacı olan, barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulması, siz çocuklarımızın eseri olacaktır. Sevgi dolu yüreğiniz, hoşgörünüz ve iyi niyetiniz barışın temelini oluşturacaktır. Hepinizi çok sevdiğimizi ve sizlere güvendiğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Başarılarınızın ve mutluluğunuzun daim olması, en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi saygı ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95. yıldönümünü, milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde