23 Temmuz 2024

“FATSA HALKI OLARAK BU MESAJI VERMELİYİZ”

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hayati Yılmaz 7 Haziran seçimleri ile ilgili gazetemize özel değerlendirmede bulundu.

Başkan Hayati Yılmaz; “7 Haziran seçimlerinde Fatsa halkı olarak birlik olup Fatsalı adaylarımıza sahip çıkarsak, yıllardır listelerinde Fatsalı adaylara yer vermeyen diğer partilere de ciddi bir mesaj vermiş oluruz” dedi.

7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum diyerek sözlerine başlayan Hayati Yılmaz, “Seçime teşkilat olarak hazırız. Partimize fayda sağlayabileceğimiz şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Gezmedik köy, sıkılmadık el bırakmayacağız.” dedi.

“ Fatsalı Evlatlarımıza Sahip Çıkmanızı sizlerden rica ediyorum”

Hem AK Parti’de hem de Cumhuriyet Halk Partisinde, Milliyetçi Hareket Partisinde olduğu gibi iki veya üçüncü sırasındaki adayların Fatsa merkezli, Fatsa’da esnaflık yapan bir aday olmasını cani gönülden isterdik diyen Hayati Yılmaz sözlerine şu şekilde devam etti; “ Ne yazık ki eskiden olduğu gibi bu seçimlerde de Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Merkezli bir adaya listelerde yer vermediler. Listelerde Fatsa merkezli adaya sadece Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yer vermiştir. Bunlardan biri ikinci sıra adayı,  Fatsalı esnaf olan çok değerli Murat Kaçaktır. Bir diğeri ise beşinci sıra adayı Türk Silahlı Kuvvetlerinin mensubu olan emekli albay, Makina Yüksek Mühendisi Faruk Kütük’tür. Milliyetçi Hareket Partisinin Fatsa’dan iki adayı olması bizim teşkilatımız için gurur vericidir. Bu yüzden tüm Fatsalıların hiç bir siyasi parti ayrımı yapmaksızın adaylarına sahip çıkması gerekmektedir. Çünkü fatsalıların desteğine ciddi manada ihtiyacımız var. Seçildiği taktirde Fatsa halkının çok rahatlıkla yanına gidebileceği, kapısını çalıp derdini anlatabileceği bir Murat Kaçak vardır. Parti ayrımı gözekmeksizin Fatsalıların bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisine ve Fatsalı evlatlarına destek vermelerini arz ve rica ediyorum. 7 Haziran seçimlerinde Fatsa halkı olarak birlik olup Fatsalı adaylarımıza sahip çıkarsak, yıllardır listelerinde Fatsalı adaylara yer vermeyen diğer partilere de ciddi bir mesaj vermiş oluruz. Fatsa artı siyaset noktasında ciddiye alınmalıdır. Biz bu mesajı verirsek inanıyorum ki 2019 seçimlerinde AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin listelerin de de bir Fatsa evladı yer alacaktır” dedi.

“Neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi en az iki milletvekili ile yoluna devam edecektir”

Fatsa evlatlarına sahip çıkmalı ve siyaset döngüsündeki bu olumsuz tabloyu kırmak adına bu mesajı veremelidir diyen Yılmaz; “Bu birlik ve beraberliğin neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi en az iki milletvekili ile yoluna devam edecektir. Bu sokaklarda büyümeyen, bizimle aynı havayı teneffüs etmemiş insanlar bizim derdimizden sıkıntımızdan anlamaz. Bu niyetli Fatsa halkı ile aynı çatı altında buluşmayı talep ediyoruz” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde