23 Temmuz 2024

Fatsa Merkez Ortaokulu Anasınıfı Öğrencilerinin başarısı

  • PDF

 

 

Fatsa Merkez Ortaokulu anasınıfı öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları  boyama, resim ve el işleri çalışmalarının yer aldığı serginin açılışı törenle yapıldı.

 

Merkez Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil BEKYÜREK,  Şube Müdürleri Vahit BÖLEK, Ramazan TÖNGEL, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Serginin açılış kurdelesini minik öğrencilerle birlikte keserek sergiyi gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU, anasınıfı öğrencilerinin 2014-2015 eğitim öğretim yılı içerisinde hazırlamış oldukları sanat eserlerinin her birinin ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu ve çalışmaları çok güzel bulduğunu ifade etti.

 

Okul öncesi eğitimin çocuklarımızın gelişimi açısından önemli olduğunu dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU, bu tür etkinliklerin minik çocuklarımızın yeteneklerinin geliştirilmesi açısından önemli olduğunu belirterek

serginin açılmasında emeği geçen başta Merkez Ortaokulu yöneticilerini, öğretmenlerini, öğrencilerini ve öğrenci velilerini tebrik etti.

 

Fatsa Merkez Ortaokulu Müzik öğretmeni Esra ÖZTÜRK ve öğrenciler sergiye katılan misafirlere birbirinden güzel eserleri seslendirerek müzik ziyafeti sundular.

 

Program, serginin gezilmesinin ardından misafirlere sunulan ikram ve günün anasına fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde