23 Temmuz 2024

NTV’nin “En Güzel Rotalar” adlı programı Ordu’da çekildi

  • PDF

 

Üç arkadaşın doğayla başbaşa kaldığı 'En Güzel Rotalar' adlı programın çekimlerini Ordu’da  gerçekleştirdi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun  tanıtım faaliyetleri kapsamında Ordu’ya davet ettiği NTV’nin en çok izlenen programlarından birisi olan 'En Güzel Rotalar' adlı programın çekimleri için Ordu’ya gelen sporla ve doğayla içiçe yaşayan Ufuk Sönmez, yetenekli genç oyuncu Bora Cengiz ve her şeye meraklı Elif Tümen Ordu’da kamp yaparak, bölgenin  doğal ve tarihi güzelliklerini keşfederek, en iyi yürüyüş parkurlarını, en keyifli kamp yerlerini  ekranlara getiriyor.

 5 gün boyunca tarihi Kurul Kalesi, Ulubey Kadıncık Şelalesi, Boztepe, Aybastı Perşembe Yaylası, Bolaman, Perşembe Kordontepe, Yason Burnu gibi Ordu’nun tarihi ve turistik mekanlarında çekimlerini tamamlayan 'En Güzel Rotalar' program ekibi, Ordu’ya hayranlıklarını gizleyemedi. Yapılan çekimler oldukça verimli geçerken, ayrıca doğa yürüyüşü, kamp, dalış gibi doğa sporları da canlandırıldı.

'En Güzel Rotalar' adlı programın sunucuları Ufuk Sönmez, Bora Cengiz ve Elif Tümen çekimler süresince müthiş keyif aldıklarını, Ordu’nun doğasının muhteşem olduğunu belirterek, gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ettiler ve “En kısa sürede bu büyüleyici şehre  tekrar gelmek istiyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler.

 Güzel Rotalar' program ekibiyle bir araya gelen ve Ordu’da gerçekleştirdikleri çekimlerden dolayı teşekkür eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Ordu, Türkiye’nin en güzel illerinin başında geliyor. Bozulmamış doğası, ormanları, şelaleleri, gölleri, yaylaları ile Ordu çok farklı bir il. Buraya gelen insanlar huzur buluyor. Yaylalar, Alp dağlarını andıran derin vadilerimizi herkesin görmesini istiyoruz. Türkiye'de ilk defa denize dolgu yapılan ve Dünyanın denize dolgu 3’üncü havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanının hizmete girmesiyle  birlikte Ordu’nun çehreside değişecek” diye konuştu.

Ordu insanının güler yüzlü ve misafirperver olduğunun altını çizen Vali Balkanlıoğlu, Ordu’nun turizmde geleceğinin parlak olduğunu söyledi ve NTV’nin en çok izlenen program ekibini Ordu’da ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu  sözlerine ekledi.

Ordu’da  kamp hayatı ve yürüyüş parkurları ile ilgili tüm detaylar, doğayla içiçe yaşanan maceralar, seyretmeye doyulamayacak manzaralar ve keyifli sohbetlerle ‘En Güzel Rotalar’ programı 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü  saat 12.15, 10 Mayıs Pazar günü ise saat 10.00’da NTV ekranlarında olacak.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde