23 Temmuz 2024

ÖZ: “SEÇİMLERİN TEK FAVORİSİ AK PARTİ’DİR”

  • PDF

AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Halil Öz Başkanlığında, İl Başkan yardımcıları, İl Sekreteri Bilal Azaklı, Mali ve İdari İşler Başkanı Yüksel Aydın, Miting Organizatörü Sedat Cesur ile birlikte seçimlerde kullanılmak üzere tam donanımlı Ankara’dan kiralanan 1 büyük Otobüs 4 Midibas (yarım Otobüs) ‘ü yetkili firmadan teslim aldı. İl Başkan Yardımcısı Halil Öz, otobüslerin tesliminde yaptığı açıklamada bu seçimlerin tek favorisi AK PARTİ’dir , asarım , yıkarım, mazotu 1,5 TL yaparım, 2 anahtar veririm diye boş vaatlere itibar etmeyeceğini bildiklerinden millet yerine, notere koşan , eski anlayış siyasi partilerin tarih çöplüğünde yerini almıştır dedi.

Biz Hesabımızı Milletimizin Hesabına Göre Yapıyoruz

2002 yılından bugüne kadar yapılan tüm seçimlere yön veren, muhalefet partilerinin tüm dengelerini alt üst eden AK PARTİ’dir diyerek, yeni teknolojik imkanları sunan, milletimizin diliyle konuşan ve uygulayan AK PARTİ’dir , biz hesabımızı milletimizin hesabına göre yapıyoruz, bizde vatandaşlarımızın ayağına gitmek, onlarla hasbihal etmek , dertlerini dinlemek, çareler üretmek için yollara düştük, bunun için çağın modern araç ve gereçlerini kullanıyoruz, Durmak Yok Yola devam edeceğiz dedi.

Yeni Türkiye Vizyonu İçin Çalışıyoruz

Öz, Gücünü Hak’tan ve Halktan alan Yeni Türkiye vizyonu için çalıştıklarını belirterek ,yeni Türkiye bir vizyondur, Yeni Türkiye Gençlerden, kadınlardan, engellilerden, , işçilerden, emeklilerden, memurlardan, girişimciden ve en önemlisi milletten yanadır dedi.

Yeniden Büyük Türkiye

AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Halil Öz, Yeni Türkiye’de milletin hiç bir ferdi arasında ayrım yapılmaz, gücünü Hak’tan ve halktan alır, Yeni Türkiye , ekonomik , sosyal, kültürel, teknolojik gelişme, yenilenme ister, AK PARTİ 12 yıldır bu hedeflerin derdindedir diyerek, Yeni Türkiye ideali milletin her ferdinin gururla yaşayacağı büyük Türkiye hedefinin yol haritasıdır. Yeni Türkiye gücünü milletten alır, millet için kullanır, Ülkemizin son 12 yılı yani AK PARTİ iktidarı sessiz devrimlerle ve tarihe altın harflerle yazılacak başarılarla doludur dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde