23 Temmuz 2024

Av. Ayşe Nilgün Tomakin, “İcraatlarımız ile projelerimiz ile konuşuyoruz.”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Adayları Av. Ayşe Nilgün Tomakin, İhsan Şener, Av. Oktay Çanak ve Şakir Çoban Gürgentepe, Mesudiye ve Kabadüz ilçelerini ziyaret ettiler.

7 Haziran seçimlerini dur durak bilmeden tüm hızıyla sürdüren sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan 5’te 5 hedefine koşan AK Parti Ordu Milletvekili Adaylarını seçmenler bağrına bastı.

İlçe gezilerini sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Av. Ayşe Nilgün Tomakin Milletvekili adayları ile birlikte Gürgentepe, Mesudiye ve Kabadüz ilçelerine yaptığı ziyaretler esnasında vatandaşlara seslenerek; “7 Haziran’da Ordu’da 5’te 5 yapacağız” dedi.

Ulaştırma’dan Aslan Payını Aldık

Seçmenlerle sohbet eden ve bir konuşma yapan Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, AK Parti’nin yaptığı icraatlar ve yapacağı projeleri anlattı. Ordu’ya AK Parti iktidarı döneminde Ordu’ya 3 Milyar liranın üzerinde sadece Ulaştırma yatırımı yapıldığına dikkat çekti. Milletvekili adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin; “AK Parti iktidarında çağın ilerisinde bir anlayışla Türkiye’yi ve Ordu’yu ulaştırmada Dünya standartlarının üstüne taşıdık” dedi.

İcraatlarımızla Konuşuyoruz

Ordu’nun ulaştırmada aslan payını aldığını söyleyen Nilgün Tomakin; “Ordu bizim dönemimizde aslan payını aldı. Şu anda yol güzergahlarında her gittiğiniz yerde iş makineleri ile karşılaşıyorsunuz. Ordu-Giresun Havaalanına ilk uçak Mayıs ayı içerisinde iniyor ve resmi açılışını yapıyoruz. Ordu Çevre Yolu’nu tamamlıyoruz. Ünye Çevre Yolunu tamamladık. Fatsa Çevre Yolu’nun projesi yapılmış yakın tarihte ihalesi yapılacak ve çalışmalar başlayacak. Ulubey-Gürgentepe-Gölköy yolu hepinizin bildiği gibi müteahhit firmadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle durdu ama yakın zamanda tekrar yapımına başlanacak ve en kısa zamanda yapılacak. Bütün bunlar AK Parti iktidarı olmasaydı olurmuydu? Elbette olmazdı yapılamazdı. Ama biz icraatlarımız ile projelerimiz ile konuşuyoruz.” Dedi.

Konuşmaların ardından seçim çalışmaları ilçelerdeki esnaf gezileri ve vatandaş sohbetleri ile devam etti. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde