23 Temmuz 2024

Miniklerin 'Sene sonu gösterisi' büyüledi

  • PDF

Haber: Tülay DEMİRBAŞ

Fatsa Halk Eğitimi Anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı sene sonu gösteri programı çok beğenildi.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan sene sonu gösterisi programında açılış konuşmasını Halk Eğitimi Müdür Yardımcısı Eylem AYDIN yaptı.

Eylem Aydın, Anasınıfı öğrencilerinin başarılı ve eğlenceli bir yılın ardından okul hayatına iyice ısındığını belirterek, ’’Öğrencilerimiz bir yıl boyunca gerçekleştirdikleri etkinliklerle hem eğlendiler hem de okula alıştılar. Önümüzdeki eğitim yılına daha istekli geleceklerdir” dedi.

Arı rondu ile başlayan yıl sonu gösterisi,  Ateş böceği, Anneciğim, babacığım şiirleri, hayat bayram olsa şarkısıyla ponponlu dans gösterisi, Ay-Yıldız dansı ile devam etti. İstiklal marşını okuyan öğrenciler ayakta alkışlanırken,  aileler başta olmak üzere izleyenleri büyülediler.

Fatsa Halk Eğitimi salonunda düzenlenen etkinlik annelerin ve izleyenlerin beğenisini kazandı. Anneler çocuklarının bu tür etkinliklerde yer almasının kendilerine olan güven duygusunu artırdığını belirterek, “Çocuklarımız  boylarından büyük başarılara imza atmışlar. Etkinlikte emeği geçen herkese  başta Anasınıfı Öğretmeni Zeycan AKYOL’a,  okul yönetimine çok teşekkür ederiz.” dediler.

Minik öğrencilerin yıl sonu belgesini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan AKYOL ve Fatsa Halk Eğitimi Müdürü Musa UÇAR takdim etti. Belge töreninin ardından bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan AKYOL ise okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, “2014-2015 eğitim öğretim yılı için okul öncesi şenliklerimizin ilk kez gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Daha önce Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ilk olarak bir tane anasınıfı ve 15 öğrenci ile eğitim öğretimini devam ettirmekte. Bu gibi programların yapılabilmesi için daha geniş katılımlı öğrenciye mutlaka ihtiyaç var ama burada bu tür çalışmaların olduğunu görüyorum ben öncelikle siz velileri kutlamak istiyorum, çünkü öncelikle her zaman velinindir. Veli imkanı sağlayacak, veli imkan yaratacak ki bizde idareciler, öğretmenler bir şeyler yapalım üretelim. Sizleri değerli katlılarınızdan dolayı canı gönülden kutluyorum. Okul öncesi eğitim çocuğun hayatında çok önemli bir yeri olduğunu biliyoruz. Çünkü çocuğun zeka yapısı ilk 7 yaşta gerçekleşiyor. 7 yaş içinde çocuğun zekası %70 ortaya çıkıyor. O nedenle bizde okul öncesi eğitime önem vermekte, çocuğumuza yapacağımız eğitimin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Bu gösteriyi hazırlayan emeği geçen başta okul öncesi öğretmenimizi, ona yardımcı olan arkadaşlarımızı, bu imkanları sağlayan başta okul müdürümüz ve müdür yardımcılarımız ve çalışanlarımız canı gönülden kutluyorum” dedi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sonlandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde