23 Temmuz 2024

MHP FATSA’YA ÇIKARMA YAPTI

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt ve Murat Kaçak seçim çalışmalarını Fatsa’da sürdürdüler.
Fatsa’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek gönülleri fetheden Enginyurt ve Kaçak, Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret ettikten sonra günün finalini Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayanı ziyaretle tamamladılar.

Murat Kaçak ile birlikte Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’yi ve yönetimini ziyaret eden Enginyurt ardından Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar ve yönetimini de ziyaret ederek çeşitli istişarelerde bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Murat Kaçak, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Eski İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun , MHP Fatsa İlçe teşkilatı üyeleri Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’yi makamında ziyaret ettikleri sırada bir takım açıklamalarda bulundular.

Murat Kaçak; “Destekçimiz olmalarını rica ediyorum”

Ben öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Aday Adaylığı ve adaylığım sürecinde desteklerini  eksik etmeyen Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’ye teşekkürlerimi sunuyorum diyerek sözlerine başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Murat Kaçak; “ Bizler Fatsa’nın evladı  olarak yanımızda durmalarını ve destekçimiz olmalarını rica ediyorum. Bölgemizin en önemli geçim kaynağı fındık üzerine yaptıkları güzel çalışmalar yaptıkları için Başkan Ali Feyzi’yi ve yönetimini tebrik ediyorum. Bugün bizi burada misafir ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Cemal Enginyurt; “ Fındığı ve üreticiyi hep birlikte savunacağız”

Esas olan fındığı üretmek değil, esas olan fındığı pazarlamaktır. Fatsa Ticaret Borsası da bu anlamda Karadeniz’de büyük bir misyonu yerine getirmektedir diyen Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt; “Fatsa Ticaret Borsası fındığımızın ihracatında önemli kilometre taşlarından bir tanesidir. Bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayları olarak Fatsa Ticaret Borsası ve yönetimini ziyaret ederek bu mesajı kamuoyuna vermek istedik. Geçen sene fındık olmaması nedeniyle fındık 17 liradan değer bulmuş olabilir. Esas olan fındığın olmayıp ta para etmesi değil, fındığın genele yayılıp bütün kesimlerin fındıktan yararlanıp istifade etmesidir. Maalesef 200 rakımın üzerinde bir gram fındık olmamıştır. Yüksek kesimlerdeki esnaf birer ikişer kepenk kapatmış ve ticari borçlar artmıştır. Demek ki fındığın genele yayılması gerekmektedir. İnşallah bu yıl fındığın zarar görmeyeceğini düşünüyorum. Bu anlamda Fatsa Ticaret Borsası lokomotif görevi görüyor. Özellikle sayın Başkan Ali Feyzi Bey bir yıldır vermiş olduğu Ticaret Borsası Başkanlığı görevini layıkıyla yapıyor. Üreticinin de hakkını savunuyor. Ben bundan ötürü Fatsa Ticaret Borsası Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri adayı olarak tekrardan söylüyorum ki Allah bize iktidar nasip ederse bundan sonrada fındığın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ali Feyzi;“Çıktığınız yolda başarılar diliyorum”

Bu güzel teveccühünüzden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum diyen Başkan Ali Feyzi; “ Fatsa Ticaret Borsasının bütün üyeleri adına Cemal Enginyurt ve yol arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Sayın milletvekilim fındığı, üreticiyi çok güzel bir şekilde izah etti. Zaten bu konuda bilgi birikim ve donanıma sahiptir. Bizler göreve geldiğimiz günden beri şu hususa dikkat ediyoruz. Üretici olmazsa tüccar olmaz, tüccar olmazsa öğretici olmaz. Bu yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bölgemizi ve fındığın sorunlarını inşallah bu ekiple Ankara’da oturup çözüm önerileri ile tartışmayı nasip eder. Murat Kaçak kardeşimize Fatsalıların sahip çıkacağı kanaatindeyim ve en az Murat Kaçak kadar Cemal Enginyurt’ta Fatsalıdır. Mesaisinin büyük bölümünü Fatsa’da geçirmektedir. Bugün Fatsa Organize Sanayi Bölgesi varsa ve bu kadar gelişmişse bunda 21. Dönem Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un katkısı büyüktür. Aynı zamanda o dönem FATSO Başkanı Fahri Tanrıkulu, MHP İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun önemli kararların hükümete geçirilmesi konusunda büyük rol oynamıştır” dedi.

Hayati Yılmaz; “Parti Ayrımı Yapmaksızın Fatsalılar Olarak Partimizin Çatısında Toplanmayı Bekliyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz işe şu açıklamalarda bulundu; “Fatsa Ticaret Borsası Yönetimi olarak, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı ve milletvekili adaylarının ziyaretini kabul erek sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ederiz. Bölgemizin temel geçim kaynağı fındıktır. Köylerden şehre çok büyük bir göç var. Köylerde ciddi bir boşalma yaşanmaktadır. Bu konuda siyasi temsilcilerin tedbir alması gerekmektedir.  İsteriz ki Borsa yönetim kurulu olarak siyasi partimizin ışığında bölgemizin milletvekili adayına destek çıksın. Parti ayrımı yapmaksızın içimizden çıkan Murat Kaçak kardeşimizi destekleyip öne çıkarmak adına desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Şakir Cemal Uygun; “Cemal Enginyurt’un Fatsa’ya Büyük Hizmetleri Olmuştur”

Cemal Enginyurt’un Fatsa’ya çok büyük hizmetleri olmuştur diyen Milliyetçi Hareket Partisi Eski İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun “ Organize Sanayi bölgesinde şu anda 3000 kişi istihdam ediyor. Bunu Fatsa’ya hediye eden isimlerden bir tanesi de Cemal Enginyurt’tur. Fatsalılar bunu göz ardı etmemeli ve teşekkürü ise verdiği oy ve destekler ile etmelidir” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde