23 Temmuz 2024

AK Parti Fatsa’da seçim koordinasyon merkezi açılışını gerçekleştirildi

  • PDF

AK Parti Fatsa Seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleşti.

 Açılışa AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ve 25. Dönem Milletvekili Adayı İhsan Şener, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, AK Parti Fatsa İlçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Abdullah Uçar; “Siz ne kadar oy verirseniz biz o kadar sesimizi yükselteceğiz”

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar; “ seçim koordinasyon merkezi açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarının ilk ayağını buradan başlatmış oluyoruz. Bizim burada sesimizi ne kadar yükselteceğimiz sizin verdiğiniz oylara bağlıdır. Siz bize ne kadar oy verirseniz biz de sesimizi o kadar yüksek duyuracağız” diye konuştu.

Uğur Çelenk; “AK Parti oylarını artırarak tek başına iktidar olacaktır”

İlçemizin seçim koordinasyon merkezine hoş geldiniz,  sefalar getirdiniz diyerek sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk; “ Dokuz seçimdir üst üste birinci olan bir partinin mensuplarıyız. Her seçimde oyunu artırarak yoluna devam eden iktidar partiyiz. Bu dönemde de hem Fatsa’mızda hem Ordu’muzda hem de tüm Türkiye’de AK Partimiz oylarını artırarak tek başına iktidar olacaktır. Bu uğurda hem emek veren hem de destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Anlayan “5’te 5 ile yola çıktık ve üzerimize düşen görevin en iyisini yapacağız”

Tüm dava arkadaşlarımı sevgiyle selamlıyorum diyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan; “ Seçim koordinasyon merkezimiz bu gün ilki ve devamının da geleceğine inanıyorum. Hayırlar getirmesini diliyorum. AK Parti ailesi olarak tüm ülkede sayısını bile unuttuğumuz çok fazla seçim gerçekleştirdik. Her bir seçim bizim için de ülkemiz için de çok önemliydi. Her biri bir öncekinden daha önemliydi. Bu gün yeni bir seçimin arifesindeyiz ve inanaraktan söylüyorum bu seçim hepsinden daha da önemli. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte, el ele, gönül gönüle inşallah bu hizmet davasının çok daha ileri gitmesi için bir olacağız. 7 Haziran’da güzel bir netice ile Ordu’muzu temsil edeceğiz. 5’te 5 ile yola çıktık ve üzerimize düşen görevin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

Şener; “5’te 5’i istiyoruz”

Açılış konuşmasında yol arkadaşlarına gönülden teşekkürlerini sunan 24. Dönem Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı İhsan Şener işe şu açıklamalarda bulundu; “ 2011 yılında bunlar seçime girdi ama iktidar verilmeyecektir denildi. Ama AK Parti olarak 13 yıldır iktidarız. Hiç kimseyi ötekileştirmede, hiç kimseyi başkalaştırmadan bütün halkımızla kucaklaşarak, en düşkün insanlardan yola çıkarak birlikte yürümeyi öğrenerek milletimize hizmet ediyoruz.  AK Parti Milletvekili Aday Adayı kardeşlerime seslenmek istiyorum. Büyük bir teveccühle 57 tane aday adayı arkadaşım vardı. Görüyorum ki bir çoğu bizimle meydanlarda çalışıyor ve yaptığımız tüm programlara katılmaya çalışıyorlar. Biz bir çatı altında yolumuza devam ediyoruz ve  İnşallah 5’te 5 istiyoruz. Bu seçim koordinasyon merkezimizde hayırlı olsun. ” diye konuştu.

Seçim çalışmaları Büyük Sanayi Sitesi ve kahve ziyaretleriyle devam etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde