23 Temmuz 2024

Tayfun KARATAŞ; “Bölgemizin için en önemlisi organize sanayidir”

  • PDF

Ordu’nun Fatsa ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, oda olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. 
Tayfun Karataş yaptığı açıklamada, "FAGİAD, Ordu İŞKUR ve FATSO olarak ortaklaşa düzenlediğimiz girişimcilik eğitiminin birincisi bitirdik ikincisi için hazırlığımız devam ediyor. Meslek eğitim kurslarımız, konferanslarımız gerçekleşecek. İlçemize kendi dalında vizyon sahibi kişileri buraya getirerek Fatsalılarla buluşturuyoruz. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun özel isteğiyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Üst Kurulu’na seçildim. Genç girişimciler üst kurulu toplantısının bir toplantısının da ilçemizde gerçekleştirmek için çabalarım var. Üst kurulda Türkiye’nin önde gelen birçok ismi yer alıyor” dedi.
FATSO olarak bölgede gelişimini katkı sağlayacak yatırımları takip ettiklerini belirten Başkan Karataş, “En önemlisi bölgemizin için organize sanayi bölgesidir. Yaşanılan süreci devamlı yakından takip ediyoruz. Genel seçimler öncesi bölge milletvekili adaylarının odamızı ziyareti esnasında bölgemizin adına kamu yatırımlarını neler olması gerektiğinin içinde barındıran bir yol haritası kendilerine sunan ve 4 yıl sonraki seçimlere kadar neler yapılması ve bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak her türlü yatırımın neler olabilecek sorusuna ortadan kaldırabilecek bir sunum hazırladık ve gelen milletvekili adaylarımıza bu raporu veriyoruz. FATSO olarak her alanda çalışacağız” diye konuştu.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde