23 Temmuz 2024

OKTAY ÇANAK: “KUTLU YÜRÜYÜŞ DEVAM EDECEK”

  • PDF

Ak Parti Milletvekili Adayı Oktay Çanak, Akkuş, İkizce Ve Ünye’de Coşkuyla Karşılandı

Oktay Çanak:

“Ak Parti Artık Bir Siyasi Parti Değil, Mazlumların Sevdası, Dava Ve İdeali Haline Geldi”

“Ak Parti’den Önce Devlet Amir, Millet Memurdu. Ak Parti İle Birlikte Millet Amir Devlet Memur Olmuştur”

“Biz Hep Milletimiz İle Yürüdük. Bu Kutlu Yürüyüş 7 Haziran’dan Sonra Da Devam Edecektir”

 

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Oktay Çanak, AK Parti’yi 14 Ağustos 2001 tarihinde milletin kurduğunu, milletin yaşatacağını ve bu kutlu yürüyüşün yine millet ile birlikte devam edeceğini söyledi.

İlçe gezilerin isürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Oktay Çanak, Akkuş ilçesinde büyük ilgi gördü. 7’den 70’e herkesin ilgi odağı olan Oktay Çanak,  Akkuş sokaklarında vatandaşlarla biraraya gelirken, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bu ziyaretlerin ardından AK Parti Akkuş  seçim bürosunun açılışına katılan Oktay çanak, burada yaptığı konuşmada AK Parti’nin artık bir parti olmaktan çıkıp ‘mazlum insanların bir sevdası, dava ve ideal aksiyonu’ haline geldiğini söyledi.

Çanak, yaptığı konuşmada şunları belirtti:

“AK Parti kurulduğu günden bu yana 3 genel, 3 yerel seçim ve 3 referandum geçirmiş, her seçimde oy oranını sürekli arttırmış bir partidir. Bugün dünya siyasetine ve dünyadaki gelişmelere baktığımızda artık Ak Parti’nin bir siyasi parti olmadığını, bir dava olduğunu, mazlum insanların bir sevdası olduğunu görüyoruz. Onun için Akkuş’un yaptığı gibi, Türrkiye’de bütün milletimizin teveccüh gösterdiği gibi biz inşallah 7 Haziran seçimlerinde  5’te 5 yapmak suretiyle AK Parti’yi yeniden iktidara getirmeye, AK Parti kadrolarını yeniden söz sahibi yapmaya mecburuz. Çünkü Türkiye’nin geri dönme gibi bir makus talihi olamaz. Bugüne kadar bakıldığında Türkiye’de yönetimlerde bulunan siyasi erkler, siyasi düşünceler bir takım grupların etkisiyle bu millete hep amir olmuş, bu milleti kendine memur etmiştir. AK Parti’nin gelmesiyle birlikte millet amir devlet memur olmuştur. İnşallah bundan sonrada milletimiz amir olmaya ve devlette memur sıfatıyla bu millete hizmet etmeye devam edecektir”

Çanak, Akkuş ve İkizce ziyaretlerinin ardından Ünye’nin Fevzi Çakmak mahallesinde açılan seçim bürosunun açılışına katıldı. Çanak, açılış kurdelesini kesmeden önce yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin yürüyüşü, milletimizle birlikte, millete doğru olan bir yürüyüştür. İnşallah bu kutlu yürüyüş milletimiz ile devam edecek ve güçlü bir Türkiye dünyada yerini alacaktır” diye konuştu. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde