23 Temmuz 2024

Atak Ticaret 200’ün Üzerinde İşçisi İle 1 Mayıs Bayramı Yaptı

  • PDF

İşletmeciliğini Fatsalı Mehmet Kayalık ile Abdullah Tan’ın yaptığı Atak Ticaret 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle faaliyetine bir gün ara vererek yaklaşık 250 personeline yemekli eğlence düzenledi.
Ünye Acara tesislerinde düzenlenen yemekli eğlence programına katılan personeller yemeklerini yedikten sonra müzisyenler eşliliğinde doyasıya eğlenerek 1 Mayıs İş bayramlarını kutladılar.
Yemekte personeller adına bir konuşma yapan Atak Ticaret Gıda Mühendisi Elif Öztaş ekmeğini alın teri ile kazanan insanların 1 Mayıs İş Bayramında bir araya getiren işletme sahipleri Mehmet Kayalık ve Abdullah tan’a teşekkür ederek, “İnsanlar açken mutlu olamaz. Biz insanlar açken hiçbir şeye odaklanamayız. Ama yemek yedikten sonra ruh halimiz bambaşka olur. Garsonlarımız iyi bilir. Yemek yedikten sonra insanların oturmaları bile çok değişir. Sağ olsunlar bizim işverenlerimiz sadece çok para kazanmak için değil insanların sağlıklı kaliteli ve huzurlu hizmet verme amacındadırlar. Ben buna bire bir şahidim. Burada malzeme alımı yaparken gösterilen titizlik buna en güzel örnektir.” dedi.

“1 Mayıs Bayram İse Biz De İşçilerimize Bayram Yaptırdık”
İşletme sahiplerinden Mehmet Kayalık ise 1 mayıs İşçi Bayramının tüm işçilere hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “Bu güzel günde tüm işçilerimizle birlikte yemekli eğlencede bir arada olmak istedik. Eğer 1 Mayıs bayramsa biz de işçilerimize bugün eğlence düzenleyerek bayram yaptırmak istedik. Atak Ticaret olarak 2 adet yemek fabrikamızla Korgan ve Ünye İlçesinde hizmet vermekteyiz. Bizlerin faaliyetine titizlikle katkıda bulunan tüm personellerimize teşekkür ediyorum ve nice 1 Mayıs bayramlarında buluşmayı temenni ediyorum.” diye konuştu. Haber: Yücel YÜKSEL

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde