23 Temmuz 2024

PROF.DR.SEVGİ KURTULMUŞ BİZİM DAVAMIZ KURU BİR İKTİDAR KAVGASI DEĞİLDİR‏

  • PDF

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un eşi Sn. Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş, İl Kadın Kollarının parti binasında düzenlediği programa katıldı. İl Kadın Kolları Başkanı Av.Rabia Gözpınar’ın başkanlığında yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın eşi Sn. Yeter Yılmaz, Milletvekili Adayı Sn. Av. Ayşe Nilgün Tomakin, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın eşi Sn.Münire Tekintaş, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Altınordu İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Kadın Kolları Başkanları katıldı

Davamız Kuru Bir İktidar Kavgası Değildir

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş Ordu Kadın kollarının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek , çok güzel ve verimli çalışmalar yapıyorsunuz hepinizi kutluyorum dedi, şimdi önümüzde 7 Haziran seçimleri var , seçim akşamına kadar seferberlik ilan edeceğiz bende zamanım oldukça sizlerle beraber çalışacağım , her biriniz evinizden, eşinizden, çocuklarınızdan feragat ederek bir seferberlik ilan edeceğiz, Ordu’yu karış karış dolacağız , derdimizi anlatacak davamızın kuru bir siyasi iktidar kavgası olmadığını, hakk’ı üstün tutan ,zalimlerin karşısında olan ,mazlumların her daim hemen yanı başında olan, daima kalkınma ve daima adaletten yana olan kadim bir dava olduğunu, Ordu da ki tüm annelerimize, bacılarımıza , ablalarımıza anlatacağız dedi.

Dünya Mazlumları Bizi Bekliyor

Kurtulmuş, AK PARTİ öyle bir sevda ki, değil Türkiye’de ve dünyadaki tüm mazlum gözler , yardıma muhtaç insanlar, bizim ayağa kalkmamızı bekliyor , ayağa kalkmamıza az kaldı, 7 haziran son viraj diyerek, Suriye’de , Somali ‘de , Filistin’de bir annenin gözyaşının akmaması için mücadele veren , dünya mazlumlarının yanında , zalimin karşısında olan ceddimizin yolunda giderek Türkiye’yi hak ettiği yere biz kadınların eliyle getireceğiz bundan kuşkunuz olmasın dedi.

Türkiye Sıradan Bir Ülke Gibi Davranamaz

Türkiye’nin omuzunda bu kadar ağır yük varken bizler banane diyemeyiz biz kadınlar da kişisel meşguliyetlerine ağırlık vermeyi bırakıp hayatın mücadele alanına dâhil olması lazım “Dünyanın ve Müslümanların durumuna bakıyoruz. Yürek yakıcı acılar yaşanıyor. Son yıllarda yapılan savaşlara bakın. Bizim eski topraklarımızda yapılıyor. Ortadoğu eskiden bizimdi. yaklaşık 405 sene Filistin ‘de kimsenin burnu kanamadan ve adaletle yönetildi. Biz bir imparatorluk bakiyesiyiz” Türkiye sıradan bir ülke gibi davranamaz dedi.

Biz Kadınlar Tarihin Akışını Değiştirecek Güçteyiz

Tarihin her döneminde kadın faaliyetlerinin büyük önem taşıdığın ifade eden Kurtulmuş, biz tarihin akışını değiştirecek güçteyiz şimdi hep beraber 7 Haziran’da 400 milletvekili ile yeni anayasa yeni Türkiye ile yeniden tarih yazmaya hazırlanıyoruz diyerek hanımların madde kadar manaya da önem vermeleri gerektiğini. Kadınlarımız geleceğin emanet edileceği nesilleri şekillendiren varlıklar olarak biz , tüm insanlık için, insan onuruna yaraşır bir hayat hedefliyoruz dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde