23 Temmuz 2024

HAMARAT’TAN AÇIK ÇAĞRI

  • PDF

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, 7 Haziran 2015 genel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında merkezi İstanbul’da bulunan Kumru’lu Yönetici ve İş Adamları Derneğinin (KUYİAD) İstanbul da düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik gecesine katıldı. Katıldığı bu gecede bir de konuşma yaptı.

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat konuşmasında şunlara değindi; “Konuşmadan çok, işe vakit ayıran siyasetçiler olarak bizlerde az konuşmayı tercih ediyoruz. O yüzden çok kısaca bende dernek başkanı Özay beyin ekibini tebrik ediyorum. Dernek kurmak demek ben artık kendi dertlerimle değil çevremdeki insanların dertleri ile ilgilenmek istiyorum demektir. Onun için her şeyden önce bir araya gelip dernek kuranları, ben öncelikle uzun süre sivil toplum kuruluşları içerisinde bulunmuş bir milletvekili olarak tebrik ediyorum. Yedi tane gariban da bir araya gelebilir dernek kurabilir. Ama 7 tane iş adamı işinden gücünden vakit ayıramayan insanlar bir araya gelmişse üstelik başka insanların dertlerini kendilerine dert edinmiş ise, onlar tebriki ayrıca hak ediyor demektir. Ayrıca iş adamı ve yöneticiler derneği olarak Kumru’luları, Kumru’lular Derneğini (KUİAD)’ı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. İyi ki de bir araya gelmişsiniz, iyi ki de böyle güzel dertler edinmişsiniz. Bakın 4’cü defadır bir araya geliniyor, bende 2’cisine katılıyorum. İyi ki de katılmışız diyorum ve nitelikli insanların bir araya gelmesi aynı zamanda Ordu’luları heyecanlandırıyor. Acaba bu kadar insan bir araya geldi Ordu’ya ne yapabilir diye Ordu’lu hemşerilerimiz düşünüyor.

Buradan bütün Kumru’lu hemşerilerimizi Kumru’ya davet ediyoruz. Yazlarını Kumru’da geçirsinler. Ama memleketimize sahip çıkmanın artık yeni yöntemlerini ve yeni yollarını bulmak durumundayız. Ordu artık eskisi gibi değil Ordu artık büyük Ordu konumundadır. Ben ne mutlu Ordu’luları sevenlere, Ordu’luların dertlerini kendilerine dert edenlere diyerek sözlerimi tamamlamak istiyorum.”dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde