23 Temmuz 2024

“ESNAF MEVCUT İKTİDARDAN VAZGEÇMİŞ”

  • PDF

Milli İttifak’ın 1. Sıra Ordu Milletvekili Adayı Muhittin Açıcı seçim gezilerini sürdürüyor.

Fatsa esnafı gezisi sırasında gazetemizi ziyaret eden Muhittin Açıcı baraj kaygılarının asla olmadığını söyledi.

 

Adaletsiz bir seçim sistemi içerisinde seçime girdiklerini kaydeden Açıcı, “Gezilerimiz sırasında görüyoruz ki esnaf ekonomik sıkıntı çekiyor ve mevcut iktidardan vazgeçmiş durumdadır” dedi.

“Bu şartlar altında seçime giriyoruz”

Milli ittifak yaralara çözüm noktasında ortaya çıkmıştır diyen Açıcı açıklamalarına şu şekilde devam etti; “13 yıl önceki asgari ücretin alım gücünden daha düşük bir alım gücüne tabiyiz. Vekil sayımız düşüş göstermiştir. Kapanan iş yerleri açılan iş yerlerinden daha fazla sayıdadır. Boşanma oranları her geçen gün artış gösteriyor. Antidepresan ilaç kullanan insanların oranları çok yüksek. Kırsal kesim şehirlere göç ediyor ve topraklarımız insansızlaşıyor. İstanbul emsaller arasında dünyada nüfusu en kalabalık 200 şehir arasında. Trafiği en yoğun şehir seçildi. Bu çarpıcı bir matematiksel sonuçtur. Bu şartlar altında seçime gidiyoruz” diye konuştu.

“Milli ittifak yaralara çözüm noktasında ortaya çıktı“

Gelir dağılımındaki adaletsizlik hiçbir dönemle kıyas edilemeyecek şekildedir diyen Açıcı; “ Bir tarafta 950 lira asgari ücret, bir tarafta 250 bin liralık saatleri kolunda takanlar. Milli ittifak yaralara çözüm noktasında ortaya çıktı. Esnafın tümüyle iletişimimiz oluyor ve mevcut iktidardan vazgeçtiğini görüyoruz. Bu noktada bizim birlikteliğimiz insanlara evet şimdi oldu dedirtiyor. Samimiyetle söylüyorum seçim akşamı Türkiye milli ittifakın neden bu kadar yükseldiğini görecek” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde