23 Temmuz 2024

Hamarat; "Ünye sıradan bir yer değil; iş yapmasını, adam yetiştirmesini iyi bilen bir yer. Kendi içerisinde bir yıldız çıkarmasını bilmiş bir yer" dedi

  • PDF

Başbakan Yardımcısı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’un 1.sıradan aday olduğu Ordu’da seçim çalışmalarına destek olmak için Ünye’ye gelen Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Ünye’de “Yeni Türkiye Yolunda Ünye” konulu istişare toplantısına katıldı, Kurtulmuş'la beraber esnaf ziyareti yaptı.

Seçim çalışmalarına destek olmak için Ordu’ya gelen Hamarat Ünye’de STK temsilcilerinin ve kanaat önderlerinin katıldığı istişare toplantısında bir konuşma yaptı, Hamarat; Ünye sıradan bir yer değil; iş yapmasını, adam yetiştirmesini iyi bilen bir yer. Kendi içerisinde bir yıldız çıkarmasını bilmiş, becermiş ve her adım attığında olduğu gibi bugünde elinde bir yıldızı var ve bu yıldızını da parlatmak üzeredir. Yıldızlar biliyorsunuz insanlara yol gösterirler, dolayısıyla Ünye’nin yıldızı her günkünden daha parlak olacak. Sadece Ünye, Ordu’ya değil Türkiye, Balkanlar, Dünya’ya yol gösterecek kadar parlak olmasını diliyorum.” dedi.

- Hamarat: Ünye iş yapmasını, adam yetiştirmesini iyi bilen bir yer

“Bugün gerçekten Türkiye’nin güzel bir köşesinde dost sofrasındayız” diyen Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, “2002’den beri siyasi çalışmalarla sizlerle bulundum ve yine aynı şekilde devam ediyorum. Bizim siyasi anlayışımız makam, mevkii peşinde değil hizmet peşinde koşma anlayışıdır. İlk seçimde değerli seçim arkadaşımız Hilmi Güler listenin başında, ben ise sonundaydım. Onun kulağımıza küpe olan bir sözü vardı ‘Bir şey olmak için değil, yapmak için yola çıktık’ derdi. Biz de bu anlayışla yola çıktık ve elimizden gelen her şeyi yaptık” dedi.

Hamarat, bir şeyler yapmanın en güzel yolunun birlikte yapmak olduğunu, Ünye’nin de bu güzel çalışmanın en iyi yapıldığı yer olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “Ünye sıradan bir yer değil; iş yapmasını, adam yetiştirmesini iyi bilen bir yer. Kendi içerisinde bir yıldız çıkarmasını bilmiş, becermiş ve her adım attığında olduğu gibi bugünde elinde bir yıldızı var ve bu yıldızını da parlatmak üzeredir. Yıldızlar biliyorsunuz insanlara yol gösterirler, dolayısıyla Ünye’nin yıldızı her günkünden daha parlak olacak. Sadece Ünye, Ordu’ya değil Türkiye, Balkanlar, Dünya’ya yol gösterecek kadar parlak olmasını diliyorum” diye konuştu.

-Milletimize destek olur ve birlikte yürürsek-

Hamarat, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Bizim değerimiz ve kendi içimizden çıkan insanımıza ne kadar destek olur ve birlikte yürürsek rakiplerimize o kadar fark atarız. Aslında rakiplerimiz bizim kardeşlerimiz, ama hayırda yarışmak çok bereketli bir şeydir. Başkasının kötü olması değil, herkes iyi olsun ama ben bir adım daha iyi olayımın yarışmasıdır. Onun için Ünye’nin ve Ordu’nun bu yarışta dostlarından ve kardeşlerinden bir adım önde olmasından mutlu olurum.

- Kimse kenara çekildiğimi düşünmesin-

Milletvekilliği yaptı ve kenara çekildi gibi anlaşılmasın. Düşüncemiz, maksadımız sadece hizmet olduğu için hep milletvekilliğini geçici bir görev olarak gördük. Belli bir süre içinde yapılır ve biter, ama insanlıktan kaynaklanan asli görevlerimiz nefesimiz bitene kadar devam eder. O da doğduğumuz, büyüdüğümüz, suyunu içtiğimiz, bizi yetiştiren ilimize, şehrimize borçlarımız var ve her birimizde bu borçlarımızı ödemek için siyasete çıkıyoruz. Biz siyasete milletten alacağı var diye almak için değil, memleketimize olan borcumuzu ödemek için yola çıktık.

Biz hep beraber, beraber yürüyeceğiz ve memleketimiz yapacağımız çok şeyler var. Bölgemiz için, Ordu, Ünye’miz için yaptığımız ve yapacağımız işler var. Ben bu zamana kadar katkıda bulunan milletvekili ve bakanlarımıza hepinizin adına çok teşekkür ederken, kim hangi makamda, hangi koltukta diye bakmadan, yüksünmeden ve gurur yapmadan Ünye, Ordu için gerekiyorsa görev başında olduğumuzu hayatımız devam ettiği sürece devam edeceğimizi bildirmek isterim.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde