23 Temmuz 2024

Beldelerin Kapanan Kapılarını Vatandaşa Yeniden Açacağız

  • PDF

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam eden Seyit Torun Gölköy ve Gürgentepe bölgesinde kapanan beldeleri ziyaret etti. Vatandaşın büyük ilgisiyle karşılaşan Torun, “kapanan beldeleri açacağız” dedi.

Alanyurt, Aydoğan ve Işıktepe’de vatandaşlara seslenen CHP Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun, CHP iktidarında kapanan beldeleri geri açacağız diyerek büyük şehir yasasının düzenleneceğini belirtti. Özellikle kırsal kesimde Ordu’nun büyükşehir oluşunun olumsuz etkilerine değinen Torun vatandaşlardan gelen şikâyetleri dinledi. Torun CHP’nin projelerini anlatarak şunları kaydetti;

“Ordu’ya büyükşehir gömleği büyük gelmiştir. Yaşanan sıkıntıları görüyoruz. İktidara geldiğimizde kapanan belde belediyelerini geri açacağız. Bitmeyen yolları tamamlayacağız. Göreceksiniz yaşanacak bir Türkiye yaşanacak bir Ordu’yu hep birlikte inşa edeceğiz. Devlet olarak vatandaşımıza sahip çıkacağız. Bizim projelerimizin kaynağı hesaplandı. Planlarımız tamam. Söz veriyoruz, yeni ve bolluk içinde bir Türkiye sözü veriyoruz.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde