23 Temmuz 2024

"Cennet annelerin ayakları altındadır"

  • PDF

Başkan Hüseyin Anlayan, Sevginin ilk kaynağı olan fedakar annelerimizin anneler gününü kutladı

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Anneler Günü dolayısıyla, kutlama mesajı yayımladı. Başkan Anlayan mesajında; “ Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizin Anneler Günü’nü saygı ve minnet duygularımla kutluyorum” dedi.  Başkanımız Anlayan Mesajında,  “ Cennet annelerin ayakları altındadır” Hadis’i Şerif’ini de hatırlattı.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında;

“Hayata gözlerimizi ilk açtığımızda onların kollarında dünyaya "merhaba" dedik. Karşılıksız sevginin, sonsuz özverinin simgesi olan anne, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen en yüce varlık.

Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüterek koruyan, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır. Bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında; kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir.

Bu itibarla, annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır. Akılla duygunun, heyecanla sağduyunun, yılgınlıkla azmin arasında yaşanacak çatışma ve ikilemler; öncelikle annelerimizin yol gösterici ve hikmet yüklü nasihatleriyle aşılacaktır” ifadelerini kullandı.

Mesajının son bölümünde Fatsa  Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Cennet annelerin ayakları altındadır” Hadis’i Şerif’ine mazhar olmuş, Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizin “Anneler Günü” nü saygı ve minnet duygularımla kutluyorum” dedi. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde