23 Temmuz 2024

ORTAK AKIL toplantısı yapıldı

  • PDF

Ordu Aktif Eğitim-Sen, Eğitimin Öncelikli konularından olan“EĞİTİMDE AİLENİN  ROLÜ” ana başlıklı konuyu  ORTAK  AKIL  toplantısında masaya yatırdı.

             Çözüm önerisi üretmediği hiçbir problemi tenkit etmemeyi kendine prensip edinen Aktif Eğitimciler Sendikası,Öğretmen, Veli ve okul aile başkanından oluşan  katılımcılarla,bir araya geldi.

         Ortak Akıl toplantısına Aktif Eğitim-Sen İl temsilcisi Murat BAŞTUĞ Koordinasyon kurulu üyeleri Ahmet YILDIRIM, U.Fatih AYDOĞAN ve Kadın Kolları Başkanı Leyla GÜRSOY katıldılar.

              Murat BAŞTUĞ konuşmasında; “Bugün burada ülkemizin eğitimin problemlerinden birine, belki de en önemlisine çözüm üretmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu ülkede, hatta dünyada eğitim sistemimizim problemlerini doğru teşhisle beraber isabetli çözümlerle tedavi edebilecek yegâne topluluk; eğitime gönül vermiş, gelecek nesillerin istikbali için kendi ikbalinden bile vaz geçebilen, cüzdanlarıyla değil vicdanlarıyla, yürekleriyle hareket edebilen, bilgili, becerili, tecrübeli, donanımlı, kabiliyetli, objektif ve bilimsel düşünebilen, hakkın, hukukun, adaletin ne demek olduğunun farkında olan, diğerkâmlık ve fedakârlıkta örnekleri kendinden bir kültürün temsilcileri olan ve sizlerle ifadesini bulan, Aktif Eğitimcilerdir” şeklindeki ifadeleriyle eğitim problemlerine çözüm önerileri sundu.

           Farklı sendika ve branşlardan  katılımcıların  Konuya  ilişkin  görüş  ve önerilerinin alındığı toplantı sonunda    genel  merkez  ve  ilgililerine  ulaştırılmak üzere  rapor  hazırlandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde