23 Temmuz 2024

Engelli Öğrenciler Farkındalık Oluşturdu

  • PDF

‘12 Mayıs Salı Engelliler Farkındalık Yürüyüşü’ yapıldı. 
Düzenlenen etkinliğe Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Murat İnceel, Garnizon Komutanı P. Binbaşı Salih Gödek, Fatsa İlçe emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa Mal Müdürü Ömer Sezgün, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve özel öğrenciler katıldı.
Program Sakarya Ortaokulu’nun önünden hükümet konağı önüne kadar bando takımı eşliğinde yürüme ile başladı. Daha sonra Hükümet Konağı önünde programın açılışı yapıldı. Açılış konuşmasını Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu gerçekleştirdi. Cinoğlu, “Engelliler Haftası bağlamında programımız yürüyüş ile başladı. Geniş katılım sağlandı bugünkü programımıza. Çevre ilçelerde katılımı bugün gerçekleştirdi ve gerçekten anlamına uygun farkındalık kazandırdığımıza inandığımız bir gün oldu. Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Fatsa Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Seniha Dolu ise, “Engeliler farkındalık yürüyüşü yaparak farkındalık oluşturmak istedik. Fatsa ilçesinde eğitimlerini sürdüren özel eğitim kurumları olarak çevre ilçelerdeki kurumlarla Fatsa ilçemizde biraya geldik. Bin kişinin üzerinde katılım gerçekleşti ve amacına uygun bir şekilde engeliler farkındalık meydana getirdi” diye konuştu. 
Hükümet Konağı önündeki program gösteriler, Grup Fatisa’nın seslendirdiği sevilen müzikler eşliğinde oynayan özel öğrencilerin oyunları ve ikram ile son buldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde