23 Temmuz 2024

ŞENER: “Milletimizi aldatmayacağız, sözlerimizi tutacağız”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener, Çamaş'ta esnafları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Şener'e Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin Giden, Çamaş İlçe Başkanı Aydın Bölükbaş, Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve partililer eşlik etti. Şener, ziyaretlerde vatandaşlar ile sohbet etti.

Allah milletimizi gördüğünden geri koymasın diyen Şener, "AK Parti hükümetleri Türkiye'de milletimizin belli bir yaşam standardına ulaşmasını sağladı. Bugün bizi alanlarda eleştirenler bizim yaptıklarımızı yapamayacaklarını, başaramayacaklarını biliyorlar. Onların elinde ne böyle bir kadro var ne de iktidar olmak gibi bir niyet var. Baştan zaten muhalefet olacaklarını ilan ettiler. Ana muhalefet partisi hayalini Yüzde 35 oy olarak açıkladı. Mecliste 20 milletvekili ile yoklama isteyecek sayıyı bulamıyorlar MHP, CHP birbirlerinden yardım istiyorlar. Biz ama ordayız. Meclisimizin hayrına kanunları çıkartmak için. Zaten onlara 20 milletvekili yetiyor.  Mecliste sadece yoklama istiyorlar başka bir şey istemiyorlar. Bundan dolayıdır Ordu'dan CHP'ye 1 milletvekili çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Hangi hizmeti yapacak. Ne yapacak."dedi.

“Her zaman doğruyu söyleyeceğiz”

Şener, yapabilecekleri hizmetleri milletle paylaşarak sözünü verdiklerini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü; "Muhalefet gibi 3-5 oy daha fazla almak için yapılamayacak vaatleri sıralamayacağız. AK Parti, Türkiye'nin tüm imkanlarını milleti ile paylaşan tek iktidardır. Makul olan, Devletimizin imkanları ile yapılacak her hizmeti milletimize sunacağız. Ancak olmayacak, yapamayacağımız hizmetleri kesinlikle söylemiyoruz. Ordu’ya ne söz verdiysek yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Milletimizi aldatmayacağız. Milletimiz bugüne kadar bizlere güvendi. Bizlerde milletimize sonuna kadar güvendik."diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde