23 Temmuz 2024

Fatsa’nın Tek Adayı Murat Kaçak’a İlgi Artıyor

  • PDF

MHP Ordu Milletvekili Murat Kaçak, 7 Haziran seçimlerine yaklaştığımız şu günlerde tempoyu iyice artırdı. Partili arkadaşlarıyla birlikte tam bir ekip ruhu oluşturan Murat Kaçak, Fatsa Büyük Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ve çalışanları tek tek ziyaret etti. Kaçak son olarak otogar ve çevresindeki vatandaşları ziyaret ederek hal hatır sordu.

Büyük Sanayi’de Coşkuyla Karşılandı…

İlk olarak uzun araç konvoyuyla birlikte Büyük Sanayi’ye giden Murat Kaçak, burada büyük bir coşkuyla karşılandı. Alkışlar arasında sanayi esnafını selamlayan Kaçak, daha sonra bütün esnafı ziyaret etti. Bazı esnaflarda çay içip yorgunluk gideren Kaçak, vatandaşlarla sohbet etme imkânı buldu.

“Fatsa’ya Olan Hassasiyetimi Herkes Biliyor”

Fatsa’dan listeye giren tek aday olarak dikkat çeken Kaçak; “Bu güne kadar özellikle iktidar partisinden Fatsalı bir ismi listeye koymadılar. Sadece bu örnek bile iktidarın Fatsa’mıza ne kadar önem verdiğini göstermesi açısından büyük önem taşıyor. Halkımızın bu hususu dikkate alacağından zerre kadar kuşkum yok. Bizim dilimizden ancak biz anlarız. Bir kardeşiniz olarak Fatsa’yı her hangi biri gibi görme lüksüne sahip değilim. Elbette Allah nasip ederse sadece Fatsa’nın değil, bütün Ordu’nun milletvekili olacağım. Fakat bu güne kadar çoktandır milletvekili çıkaramamış bir Fatsa için düşündüğüm ve yapmak istediğim projeler var. Zaten vatandaşlarımız, samimiyetimizi ve memlekete olan hassasiyetimizi görüyor. İnsanlarımızla bir araya geldiğimizde derdimizi, meramımızı daha iyi anlatabiliyoruz. Vatandaşlarımız hangi partiye gönül vermiş olursa olsun. Herkesin görüşüne sonsuz saygımız var. Ben Fatsa’nın bir evladı olarak sadece MHP’den değil, diğer partilere gönül vermiş hemşerilerimizden de destek bekliyorum. Beni yakından tanıyanlar siyasete ve memlekete karşı nasıl bir yaklaşım içinde olduğumu çok iyi bilir. Heyecanımı, samimiyetimi ve coşkumu çok iyi bilir. Vatandaşlarımızın seçim günü sandığa gittiklerinde memleketin selameti bakımından çok iyi düşünmelerini istiyorum. Bütün vatandaşlarımıza bol kazançlı, hayırlı günler diliyorum.” dedi.

Murat Kaçak pazartesi günü de Otogar’ı ve çevresini ziyaret etti. Murat Kaçak’ın her geçen gün vatandaştan daha büyük ilgi görmesi dikkat çekti. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde