23 Temmuz 2024

Aslancami Yolunu Herkes Konuştu Büyükşehir Yapıyor

  • PDF

Fatsa ilçemizin en uzak ulaşım noktalarından biri olan Aslancami mahallesine giden ve yıllardır kangren haline gelen yolda Ordu Büyükşehir Belediyesi imkanlarıyla sıcak asfalt çalışması start aldı.
  Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, Ak Parti 25.dönem Milletvekili adayı Şakir Çoban, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Ak Parti Aybastı İlçe Başkanı Fazıl Eren ve partililer Aslancami mahallesine giderken yolda incelemelerde bulundular.
 Burada ilk açıklamayı Fatsa Belediye başkanımız Hüseyin Anlayan yaptı.  Aslancami’nin eski beldelerden biri olduğunu ve şimdi mahalle olduğunu belirten Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Fatsa ilçemizin en büyük grup yollarından bir tanesi çünkü Aslancami güzergahı birçok köyün kullandığı önemli bir grup yolu. Büyükşehir Belediyesi olmadan önce köyler Özel İdare tarafından hizmet verilmeye devam ederken beldelerde kendi imkanlarıyla hizmet yapmaya çalışırken yıllardır bir araya gelip de imkanlar el verip de yapılamayan bir yoldu hatta söyleyebilirim ki Fatsa ilçemizin en fazla kullanılan ama en kötü yollarından bir tanesiydi. Büyükşehir olmadan önce belde belediyesi çok uğraştı ama bir türlü yapamamıştı. Büyükşehir nimetiyle inşallah bu güzelliğe kavuşacak  diye vatandaşlarımıza söz vermiştik. Bu yolda sıcak asfalt yol çalışmalarının başlamış olması bu bölge için en büyük müjde ve bu nimete çok şükür Allah'ın izniyle Büyükşehir nimetiyle kavuşuyoruz. Büyükşehir Belediyemiz artık bütün sorumluluğu üstüne alarak tek elden bütün yetkileri bütün ihaleleri kendisi yapıyor. Büyükşehir Belediyemiz Ordu ilinin tamamında ihale kapsamında 750 kilometre kendi imkanları ile birlikte 1000 kilometreyi geçecek sıcak asfalt ihalesi yaptı onlardan bir tanesi de Aslancami grup yolu, buranın şu anda ihalesi yapıldı ve sıcak asfalt yapılıyor. Şuanda da alt yapı çalışmaları başladı. Burası komple sıcak asfalt olacak, yıllardır yapılamayan adeta bir kangren haline gelen bu yol Büyükşehir imkanı ile hayata geçiyor. Ben hayırlı olmasını diliyorum ve diyorum ki iyi ki Büyükşehir olduk hep bunu savunmuştuk daha önceki imkanların yetersizliğinden yapılamayan birçok hizmet Büyükşehir imkanlarıyla bu şekilde bir bir hayata geçecek ben hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“İlçemizin En Uzak Yol Ağı”
Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ise, “Ordu Büyükşehir olduktan sonra Aslancami mahallemiz ülkemizin en uzak yol ağı oldu. Aslancami mahallemiz Büyükşehir nimetlerinden en fazla yararlanan bir mahallemiz oldu, bu yöre halkı bu yoldan daha güzel imkanlarla yararlanacaktır. Aslancami halkımızın ve çevre yöredeki halkımızın Fatsa ilçemiz ile irtibatı daha güzel olacaktır bölgemize hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu.

“Vatandaşlarımızdan Biraz Daha Sabır İstiyoruz”
Ak Parti 25.inci dönem Milletvekili adayı Şakir Çoban’da açıklamasına çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a teşekkür ederek başlayarak, “Burada çalışan arkadaşlara kolay gelsin diyorum. 2 aydır sahadayız, vatandaşlarımızdan en çok yolumuz yok şeklinde talepler alıyoruz. Biz de kendilerine dedik ki biraz sabredin, malum ağır kış şartlarından geçtik artık havaların iyileşmesiyle yollarımızda çalışmalar başladı. Dün Aybastı Kabataş yolumuzdaki şantiyemize ziyaret ettik bugünde Aslancami yolunda çalışmaların başlamış olduğunu görmekten mutluluk duyduk. Ordumuzun bütün yollarının en kısa sürede sağlıklı bir şekilde yapılacağını söylemek istiyorum. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabır diliyorum ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde