23 Temmuz 2024

MURAT KAÇAK’IN TEMPOSUNA KİMSE YETİŞEMİYOR…

  • PDF

 

“ZAMAN, KIYIDA KÖŞEDE OTURMA ZAMANI DEĞİLDİR”

Yoğun çalışmalarıyla dikkat çeken MHP Ordu Milletvekili Murat Kaçak, Perşembe günü katıldığı programlarla neredeyse zirve yaptı. Murat Kaçak bir günde Ordu’daki birçok sağlık kuruluşunu, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ni ve Çamaş’ı ziyaret etti.

KAÇAK’IN PROGRAM TRAFİĞİ BAŞ DÖNDÜRÜYOR…

MHP Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz ve partili arkadaşlarıyla söz konusu ziyaretleri gerçekleştiren Murat Kaçak, ilk olarak Ordu Sevgi Hastanesi görevlileri ve hastalarıyla buluştu. Daha sonra sırasıyla Umut Hastanesi, Medical Park, Halk Sağlığı Müdürlüğünü ziyaret eden Kaçak, Fatsa’ya gelerek OSB’deki işletme sahipleri ve çalışanlarla bir araya geldi. Akşam olup hava karardığında yaptığı ziyaretlerle yetinmeyen Murat Kaçak, bir kahvehanede kendisini bekleyen vatandaşlarla buluşmak üzere bu kez de Çamaş’ın yolunu tuttu.  Kaçak ve ekibi gece geç saatlerde Fatsa’ya döndü.

“GENÇLİĞİMİZİ VE ENERJİMİZİ HARCAMAYA HAZIRIZ”

Gittiği her yerde büyük bir ilgi ve sıcaklıkla karşılanan Kaçak’a, günün yirmi dört saati adeta yetmemeye başladı. Vatandaşlarla bir araya geldiğinde bütün gençliğini ve enerjisini Ordu için harcamaya hazır olduğunu hatırlatan Kaçak, bu memleketi korumak ve kollamak için yirmi yaşındaki kınalı kuzulara ihtiyaç duyulduğu gibi, siyaset alanında da gençlerin tüm enerjisiyle memleketin kalkınması adına yarış halinde olması gerektiğini ifade etti. Bu şuur ve anlayışla yollara düştüklerini dile getiren Kaçak; “O nedenle yaşadığımız yoğun program trafiğinden şikâyet etmeye hakkımız olamaz. Çünkü vatana ve millete olan borcumuzu sayılarla ifade edemeyiz. Eğer bir yangın varsa ve bir kova su dökmüyorsak, memlekete duyduğumuz sevdamızın ve sadakatimizin hiçbir anlamı yoktur. Ülkenin, gençlerimizin dinamizmine ve enerjisine ihtiyacı vardır. Zaman, kıyıda köşede oturma zamanı değildir. Bu memlekette yaşayan, memleketin sorunlarını bilen, samimiyeti ve heyecanı olan bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Sadece bunlarla yetinmiyorum. Bir memlekete ve o memleketin insanlarına nasıl insan ve vatan merkezli hizmet verileceğinin iddiasını taşıyorum. Ordu halkı olarak bu güne kadar çok çileler çektik. Birçok badirelerden geçtik. Hala yaşadığımız çeşitli engelleri aşabilmiş değiliz. Bunu aşabilmenin tek yolu, heyecanını yitirmiş, nefesi tükenmiş kadroları değiştirip, yerine daha atak, daha enerjik ve yorulma bilmeyen kadrolarla yola devam etmektir. Ufku dar kadrolarla bu ülkenin hiçbir yere varamayacağı artık anlaşılmıştır. Hala en temel sorunlarını çözememiş, milli birlik ve bütünlüğünü tam olarak sağlayamamış bir Türkiye’de yaşıyoruz. Vatanını yürekten seven hiçbir insan, bu tabloya ve bu çarpıklığa razı gelemez. Gelmemelidir. Yaşadığımız sıkıntıları bize ‘kader’ diye tutuşturanların miadı dolmuştur. Ülkemizin milli birlik ve dayanışma içinde kalkınması ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması elbette mümkündür. Ancak bunun mümkün olabilmesi için prangalarımızdan kurtulmalıyız. İşte bunun başarılması gençlerimizin enerjisine ve heyecanına bağlıdır. Allah’a şükürler olsun ki; o enerji bizde fazlasıyla mevcuttur. Hepinize saygılar sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

FENALAŞANLAR ACİLE KALDIRILDI…

Öte yandan Murat Kaçak’ın söz konusu yoğun temposuna dayanamayan bazı arkadaşlarının ve medya çalışanlarının fenalaşarak acile kaldırıldığı bildirildi. Murat Kaçak, arkadaşlarını ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.          

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde