23 Temmuz 2024

Nilgün Tomakin: Kabataş’lılardan destek istedi

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin çalışmalarını Kabataş ilçesine yaptığı ziyaretlerle sürdür.

 

Seçime kısa bir süre kala Ordu’da İlçe ziyaretlerine devam eden Milletvekili Adayı Nilgün Tomakin, Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz’ın ve partililerin eşliğinde Kabataş’ta esnaf ve Pazar ziyaretlerinde bulundu.

Tomakin, Belediye Başkanı ile teşkilat üyelerinin eşlik ettiği ziyaretlerde "AK Parti olarak biz  7 Haziran’da bir öncekinden çok daha güçlü bir şekilde geliyoruz. Onların ömrü cek, cak’larla geçiyor. Bir yolunu bulup Koolisyon hükümeti kurma hayalleri kuruyorlar. Amaçları Türkiye’yi geleceğe hazırlamak değil. Onlar hayal kura kura siyaset sahnesinden silinip gidecekler. Biz az konuşur çok iş yaparız. Biz iktidara geldiğimizde İMF’ye 23 Milyar Dolar borç vardı, onu ödedik birde üstüne devletin kasalarını doldurduk. Şimdi bol keseden atarak bizim doldurduğumuz kasalara göz diktiler. Bir ülke düşünün deprem yardımları adı altında toplanan paralarla memurun maaşını ödemeye kalktılar. Bu millet bunları unutmadı. İnşallah biz sizlerin desteğiyle güçlü bir şekilde, oylarımızı arttırarak tekrar iktidar olacağız” dedi.

Tomakin, ilçe esnafı, pazaryeri ziyaretlerinde Kabataş’lıların sorunlarını dinleyerek sohbet edip çay içti.  Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde