23 Temmuz 2024

Nilgün Tomakin: Seçimlere kadınlar damga vuracak

  • PDF

Nilgün Tomakin: Yeni Türkiye’nin mimarları bizleriz

 

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Nilgün Tomakin, seçim çalışmalarını Ordu’nun Korgan ve Ünye ilçelerinde sürdürdü.

Seçim çalışmalarına Kadın Kolları Yönetimi ile kahvaltıda buluşarak başlayan Tomakin’e Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, Kadın Kolları Başkanı Zehan Akrep ve İlçe Kadın Kolları ile teşkilat mensupları eşlik etti.

AK Parti’nin kadınları siyasette sadece oy verme aracı olarak görmediğini, yüzde 53 kadın seçmene sahip Ordu’nun 7 Haziran seçimlerinde kadınların damga vuracağını söyleyen Tomakin; “Başörtüsü mağduru bir kadın Milletvekili adayı olarak Rabbime şükrediyorum, bugünleri bana bizlere gösterdiği için. Sizler bu süreçte en başından beri beni hiç yalnız bırakmadınız. Bana bunu hep hissettirdiniz. Seçimlere az bir zaman kaldı. Seçimleri şekillendirecek olan kadınlarımızdır. Yeni Türkiye’yi oluşturacak olan mimarlar sizlersiniz, bizleriz. Kadınlarımız, Türkiye’yi belirsizliğe götürecek politikalara komplolara izin vermeyecektir. Ben buna gönülden inanıyorum” dedi.

Seçim çalışmalarını hızla devem ettiren Nilgün Tomakin, Korgan ziyaretinin ardından, Ünye ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde