23 Temmuz 2024

Murat Kaçak Memleketi Karış Karış Ziyaret Ediyor Evkaf’ta Vatandaşlarla Kahvaltı Yaptı

  • PDF

MHP Ordu Milletvekili adayı Murat Kaçak, Fatsa’da Evkaf Mahallesi halkıyla bir araya geldi. Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz ve partili arkadaşlarıyla Evkaf sokaklarında vatandaşlarla görüşen Kaçak, özellikle ev kadınlarının ve çocukların hatırını sormayı ihmal etmedi.

“Seçimler Gelir Geçer, Kalıcı Olan Dostluklardır”

“Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” atasözünden yola çıkan Murat Kaçak, bütün mahalleye paketler halinde kahve dağıttı. Ziyareti sırasında bir evin önünde kahvaltı yapıldığını gören Kaçak, kendisine yapılan davet üzerine kahvaltı sofrasına oturarak vatandaşlarla doyumsuz sohbetler yaptı. Kahvaltının sıcak ve samimi bir atmosferde geçmesi dikkat çekerken, duygularını açıklamaktan kendini alamayan Kaçak, konuya ilişkin şunları söyledi: “Gittiğimiz her yerde olduğu gibi Evkaf Mahallesi sakinleri olarak beni bağrınıza bastınız. Ben de size söz veriyorum. Seçilsem de, seçilmesem de seçimin ardından buraya gelip bu kahvaltının aynısından yine yapacağız. Bu kez kahvaltı benden olacak. Fatsa’nın tek adayı olarak bana gösterdiğiniz bu sıcak yaklaşımı unutmam ve karşılık vermemem mümkün değil… Siyasette seçimler gelir geçer. Ama önemli olan kalıcı dostluklar kurmak ve kardeşliğimizi sürdürmektir. Elbette bütün vatandaşlarımız ülkenin ve bölgemizin içinde bulunduğu şartları çok iyi bilmektedir. Bu işe nefesi yetmeyenlerin artık dinlenmeye çekilmesi gerektiğinin bilincindedir. Özellikle Fatsa’ya ve çevresine karşı kimlerin ilgisiz ve duyarsız kaldığını görmektedir. Ben inanıyorum ki; vatandaşlarımız ve kardeşlerimiz sandık başına gittiklerinde bunun değerlendirmesini ve gereğini layıkıyla yapacaktır.” dedi.

Coşkuyla Uğurlandı…

Murat Kaçak, seçime kadar yine uğrayacağını söyleyerek mahalleden ayrıldı. Murat Kaçak’ın Evkaf Mahallesi’nden coşkuyla uğurlanması gözlerden kaçmadı.   

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde