23 Temmuz 2024

“USTALARIMIZLA AYNI EKMEĞİ PAYLAŞIYORUZ”

  • PDF

Murat Kaçak, içinde bulunduğu inşaat sektörünü unutmadı. Ünye ve Fatsalı seramik ustalarıyla bir araya geldi.

MHP Ordu Milletvekili adayı Murat Kaçak, sahibi olduğu inşaat firması adına Ünye ve Fatsalı seramik ustalarına yemekli seminer verdi. Sayıları yaklaşık iki yüzü bulan seramik ustaları Fatsa Atatürk Park Restoran’da bir araya geldi.

“USTALARIMIZLA AYNI EKMEĞİ PAYLAŞIYORUZ”

Yemekten önce yapılan seminer sırasında ustalara hitaben kısa bir konuşma yapan Murat Kaçak, 7 Haziran seçimlerine gidilen bir süreçte aynı ekmeği paylaştıkları ustalarla bir araya geldiklerini ve bundan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. İnşaat sektörünün her dönemde dinamik yapısıyla dikkat çektiğine değinen Murat Kaçak; “Alın terinin ne anlama geldiğini bildiğimiz bir sektörde çalışıyoruz. O nedenle yaptığımız işin ne kadar değerli olduğunun bilincindeyiz. Siz değerli ustalarımızla daha güzel ve sorunsuz günlerde yeniden bir araya geleceğimizi ümit ediyorum. Hepinize bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

USTALARDAN DESTEK İSTEDİ…

7 Haziran seçimlerinde tüm ustalardan ve ailelerinden destek istediğini belirten Murat Kaçak, daha sonra konuklarını, parkın açık alanında organize ettiği yemeğe davet etti. Yemek sırasında Ünye ve Fatsalı ustaların kaynaşarak derin sohbetlere daldığı gözlendi. Masaları tek tek dolaşan Murat Kaçak ‘afiyet olsun’ dileklerinde bulundu.   

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde